Gazeteci Burcu Karakaş, eski yayın yönetmeni Derya Sazak'ın 'tecavüz' iddiasını yalanladı!

Gazeteci+Burcu+Karaka%C5%9F,+eski+yay%C4%B1n+y%C3%B6netmeni+Derya+Sazak%E2%80%99%C4%B1n+%E2%80%99tecav%C3%BCz%E2%80%99+iddias%C4%B1n%C4%B1+yalanlad%C4%B1%21;
ABONE OL

7 yıl önceki 'tecavüz polemiği' tekrar gündeme geldi...

Gazeteci Burcu Karakaş ve Milliyet'in eski Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak, sosyal medyada sert tartışma yaşadı. Sazak’ın, 2014'te yayınlanan "Batsın Böyle Gazetecilik" kitabında Karakaş'la ilgili ortaya attığı "Mısır'ın başkenti Kahire'de bulunan Tahrir meydanında tecavüz ve lince uğramaktan foto muhabiri Bünyamin Aygün'ün yardımıyla kurtuldu"  iddialarına, Karakaş'tan yalanlama geldi.

‘NE VAR BUNDA, ÖLEBİLİRDİN DE!’

Gazeteci Derya Sazak, “Yorumsuz: Mısır’da darbe oluyor Mursi devriliyor Genel Yayın Yönetmeni olarak Can Dündar Bunyamin Aygün Burcu Karakas’ı Tahrire gonderiyoruz Milliyet tek gazete kan dokülen Tahrir’de canları pahasına gazetecilik yapıyorlar 7 yıl sonra tecavuz polemigi Ne var bunda ölebılirdin de!” paylaşımında bulundu.

 

‘PİŞKİNLİĞİN İFŞASI’

Derya Sazak’ın iddialarına Burcu karakaş, “Pişkinliğin ifşası: “Batsın Böyle Gazetecilik” kitabında Tahrir’de tecavüzden güçlükle kurtarıldığım yalanını atan Derya Sazak, böyle bir durumun yaşanmadığını belirttiğim e-postalarıma bir kez yanıt vermedi. Bugün yaşanmamış olay üzerine yazdığı: “Ne var bunda, ölebilirdin de!” diyerek tepki gösterdi.

 

 

twitter takip