Cavit Çağlar'dan yeni açıklama: “Gazetecileri kulağından tutar atarım demedim'

Cavit+%C3%87a%C4%9Flar%E2%80%99dan+yeni+a%C3%A7%C4%B1klama:+“Gazetecileri+kula%C4%9F%C4%B1ndan+tutar+atar%C4%B1m+demedim%E2%80%99
ABONE OL

Cavit Çağlar, 'Yıllardır gazeteci arkadaşlarımla birlikte yayıncılık yapan biri olarak, “gazetecileri kulağından tutar atarım” demedim, diyemem' ifadelerini kullandı.

Merkezini Bursa'dan İstanbul'a taşıyan ve yeni kadro hazırlıkları devam eden Olay TV'nin sahibi Cavit Çağlar, önceki gün Habertürk köşe yazarı Fatih Altaylı'ya konuşmuştu. Çağlar, Altaylı'ya verdiği röportajda ise "Yorum yok, taraf tutmak yok, yorum yapanı kulağından tutar atarım, baskı olursa kapatır giderim" sözleriyle televizyonun yayın politikasına ilişkin açıklamada bulunmuştu.

Twitter'dan yeni bir açıklama yapan Çağlar, Altaylı'nın attığı başlığı yalanladı ve "Yıllardır gazeteci arkadaşlarımla birlikte yayıncılık yapan biri olarak, “gazetecileri kulağından tutar atarım” demedim, diyemem. Ben hem siyasetçi olarak hem medya patronu olarak gazetecilerle hep dostane bir ilişki kurdum" dedi.

İşte, Çağlar'ın o açıklamaları:

"Yıllardır gazeteci arkadaşlarımla birlikte yayıncılık yapan biri olarak, “gazetecileri kulağından tutar atarım” demedim, diyemem. Ben hem siyasetçi olarak hem medya patronu olarak gazetecilerle hep dostane bir ilişki kurdum.

Gazeteciler kendi işlerini yaparlar, asla benim müdahalem olamaz. Olay TV de profesyonel gazetecilere yöneticilere emanettir. Yayın ilkelerimiz doğrultusunda Onların editoryal bağımsızlığının garantisi de benim."

 

twitter takip