FETÖ firarisi Hakan Şükür'den Cüneyt Özdemir'e 'basın özgürlüğü' tepkisi: 'Benimle olan yayını baskılar yüzünden iptal etti'

FET%C3%96+firarisi+Hakan+%C5%9E%C3%BCk%C3%BCr%E2%80%99den+C%C3%BCneyt+%C3%96zdemir%E2%80%99e+%E2%80%99bas%C4%B1n+%C3%B6zg%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC%E2%80%99+tepkisi:+%E2%80%99Benimle+olan+yay%C4%B1n%C4%B1+bask%C4%B1lar+y%C3%BCz%C3%BCnden+iptal+etti%E2%80%99
ABONE OL

FETÖ firarisi olan eski futbolcu Hakan Şükür, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Ahmet Davutoğlu ile yaptığı yayını eleştirerek, Özdemir'in kendisi ile yapacağı programı baskılardan dolayı iptal ettiğini iddia etti.

Yurtdışında bulunan FETÖ firarisi eski futbolcu Hakan Şükür, Twitter hesabından gazeteci Cüneyt Özdemir'e yüklenen açıklamalar yaptı. Hakan Şükür, Cüneyt Özdemir'in 2014 yılında kendisiyle yapacağı programı baskılar nedeniyle iptal ettiğini iddia etti.
 
Yayınlarını YouTube kanalı üzerinden gerçekleştiren gazeteci Cüneyt Özdemir, dün eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu konuk etti.
 
Davutoğlu ile basın özgürlüğü üzerine konuşan Cüneyt Özdemir, Davutoğlu'na "Siz de çıkacak kanal bulamadınız. Siz yıllarca devlet mekanızmalarının en tepesinde yer aldınız. Bugünkü duruma baktığınızda bunun sorumlusu biraz da bizzat siz değil misiniz? Zamanında daha demokratik, daha basının özgür olduğu, daha insanların konuşabildiği bir ortamı yapacak hem güçteydiniz hem de makamdaydınız. Neden yapmadınız" sorusunu sordu.
 
Bu anların videosunu Twitter hesabından paylaşan Hakan Şükür de,  2014 yılında aldığı bir ödül üzerine, Cüneyt Özdemir'in kendisini arayarak yayınına almak istediğini ancak gördüğü baskılardan dolayı bu yayını iptal etmek zorunda kaldığını iddia etti.
 
Şükür Cüneyt Özdemir'e yüklenerek, söz ettiği dönemde Ahmet Davutoğlu'nun başbakan olmadığının da altını çizdi ve "Bu baskıyı kimden görmüş olabilir ve kime göre hareket etmiş olabilir pabucumun gazetecisi" ifadelerini kullandı.
 
Hakan Şükür, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ile Cüneyt Özdemir'in taraflarını seçmek için baskı gördüklerini söyleyerek, "Ahmet Hakan ile Çağlayan adliyesinde ifadesinin alınıp tarafını seçmesi için gördüğü baskı sonrası yayın konusunda ki konuşmamızı ve ardından kaçışını anlatmayayım"  dedi.
 
Hakan Şükür, Twitter hesabından şu açıklamaları yaptı:
 
Bu arkadaş beni Altın ayak ödülünü aldığım günün ertesi 14 Ekim 2014’de beni aradı, yayınına çağırdı ödül ile beraber mevcut durumu konusmak üzere. Yayına giderken aradı ve büyük baskı İle yayını iptal etmek zorunda kaldığını söyledi. Şimdi ne mi yapıyor?
 
Bahsettiğim tarihte Sn Davutoğlu Başbakan olmamış ve bu baskıyı kimden görmüş olabilir ve kime göre hareket etmiş olabilir pabucumun gazetecisi.. Aklınca pozisyon  arıyor. Bu tarz insanlar ilgi görüyor.!! Türkiye için başka söze gerek yok..
 
Ahmet Hakan ile Çağlayan adliyesinde ifadesinin alınıp tarafını seçmesi için gördüğü baskı sonrası yayın konusunda ki konuşmamızı ve ardından kaçışını anlatmayayım. Onu zaten biliyorsunuz.Amiral dediğiniz yerlerin Askeri vesayet ve sivil vesayet dönemleri hiç değişmedi..
twitter takip