Fethullah Gülen zehirlendi mi?

Fethullah+G%C3%BClen+zehirlendi+mi?
ABONE OL

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden hapis cezasına çarptırılan örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in dün gece zehirlendiği iddia edildi.

Oda TV'de yer alan habere göre; FETÖ lideri Gülen dün gece zehirlendi. Pensilvanya’daki çiftlikte bulunan örgütün mollalarından biri de intihar etti. FETÖ lideri Fethullah Gülen dün gece zehirlendi. Pensilvanya’daki çiftlikte bulunan örgütün mollalarından biri de intihar etti.

Örgüte konuşmama talimatı verildi. Odatv’nin görüştüğü istihbarat birimleri bilgileri doğruladı. Pensilvanya’daki çiftliğe giriş çıkışlar yasaklandı. Örgüt dışarıya bilgi sızmaması için güvenlik alarmını en üst seviyeye çıkardı.

Dün avukat Burak Bekiroğlu da sosyal medya hesabından konuya ilişkin iddiaları gündeme getirmişti.

FETÖ elebaşı Gülen, darbe girişimi davalarını UYAP üzerinden takip etmiş
Elebaşı Gülen, sözde yurtta sulh konseyi üyelerinin de aralarında bulunduğu "Genelkurmay Çatı" ve "Akıncı Üssü ana darbe" davaları başta olmak üzere 19 ilde açılan 45 dosyada bir numaralı sanık olarak yer alıyor.

Bu dosyaların 15 Temmuz'a ilişkin olanlarında, "örgüt kurucusu" sıfatıyla "anayasal düzeni ihlale teşebbüs etme", "Cumhurbaşkanına suikast teşebbüsü", "silahlı terör örgütü kurma ve yönetme", "cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs etme", "askeri casusluk" ve "usulsüz dinleme" gibi çok sayıda eylemle suçlanan elebaşı hakkında yüzlerce kez "ağırlaştırılmış müebbet" ile süreli hapis cezası isteniyor.

twitter takip