Fatih Tezcan: Sedat Peker'le görüştüm

ABONE OL

Sık sık gazetecileri hedef gösteren Fatih Tezcan, Instagram hesabından gerçekleştirdiği canlı yayında organize suç örgütü lideri Sedat Peker'le görüştüğünü itiraf etti.

Sürekli gazetecileri hedef gösteren açıklamalarıyla gündeme gelen Fatih Tezcan, Instagram hesabından gerçekleştirdiği canlı yayında “Sedat Peker birinci videoyu yayınlamıştı. Ben onunla görüntülü görüştüm” ifadelerini kullandı.

Peker ile videolardan önce de 'yanlışı ve fitneyi engellemek için' görüştüğünü itiraf eden Tezcan’ın açıklamaları şöyle:

“Sedat Peker herhalde birinci videoyu çekmişti. Ben onla görüntülü görüşmede görüştüm. “Pelikan ile alakası yok” diyor. Anlattığım görüşme var ya onları yaptım ben. Üçüncü videonun 17. dakikasında benden bahsediyor. 'Vay Fatih Tezcan Sedat Peker'le görüştü...' Ben herkesle görüşürüm, gazeteciyim ben. Hain olmadığına inandığım herkesle görüşürüm. Görüşürüm, görüşmemem için şaibe olması bile yeterli. Ben şu an Canan Kaftancıoğlu ile görüşmem, ilginç kaidelerim vardır. O zaman Sedat Peker’le görüştüm, evet videolardan önceydi. Yanlışı, fitneyi engellemek için görüştüm."

twitter takip