Fatih Altaylı- Burhan Kuzu çekişmesi devam ediyor: 'Ben sizin yediğiniz herzeler unutulmasın diye yazıyorum...'

Fatih+Altayl%C4%B1-+Burhan+Kuzu+%C3%A7eki%C5%9Fmesi+devam+ediyor:+%E2%80%99Ben+sizin+yedi%C4%9Finiz+herzeler+unutulmas%C4%B1n+diye+yaz%C4%B1yorum...%E2%80%99
ABONE OL

Ünlü köşe yazarı Fatih Altaylı, Burhan Kuzu'nun Twitter'dan kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, uyuşturucu baronu Zindaşti'nin serbest bırakılmasını sağladığı haberiyle gündemden düşmeyen AK Parti eski milletvekili ve anayasa profesörü Burhan Kuzu'nun hakkında yaptığı açıklamalara köşe yazısından cevap verdi.
 
Burhan Kuzu, geçtiğimiz gün Twitter hesabından; Fatih Altaylı'nın hakkındaki yazılarına tepki göstermiş ve Altaylı'nın bilinçli olarak kendisiyle uğraştığını öne sürmüştü.
 
Burhan Kuzu, ünlü köşe yazarının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye olan nefretini kendisinden çıkardığını söylerek şu tweetleri atmıştı:
 
Fatih Altaylı, uzun süredir bilinçli olarak benimle uğraşıyor. Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye olan nefretini bana saldırarak çıkarmaya çalışıyor.Aynı şeyleri sürekli tekrar ederek gündemde kalmak istiyor.Anlata anlata dilimde tüy bitti. Altaylı’nın yaptığı gazetecilik değil.
 
Fatih Altaylı ile defalarca program yaptık. Programlarında, benden övgüyle bahsederdi. Farklı programa çıktım.Reytingim söylemesi ayıptır yüksek.Benim için dışım birdir. Yalan söylemek nedir bilmem .Zindaşti meselesi ile ilgili defalarca açıklama yaptım.Hukuki süreç devam ediyor.
 
Kuzu'nun bu sözlerine Fatih Altaylı bugünkü yazısından cevap verdi.
 
Altaylı, Burhan Kuzu'ya seslenerek; "Siz unutulmayı tercih etmelisiniz. Ortadan kaybolmayı, kimseye yanıt vermemeyi, yokmuş gibi davranmayı tercih etmelisiniz.Çünkü siz artık çok “ayıplı” bir siyasetçi, çok çok ayıplı bir “yasa adamı” oldunuz" dedi.
 
Fatih Altaylı'nın yazısı şöyle:
 
Çoklu cinayet zanlısı uyuşturucu kaçakçısının yargı tarafından serbest bırakılmasını sağladığı artık aleniyet kesbeden ve artık kendisi tarafından da kabul edilen Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, hakkındaki yazılarımı geçmişte yalanlardı.
Şimdi ise yeni bir yönteme geçti.
 
Ben yazınca o da sosyal medyası üzerinden “Fatih Altaylı unutulmamak için beni yazıyor. Ben olmasam yazacak konusu yok” gibi yanıtlar veriyor.
 
Burhan Bey, benim unutulmak veya unutulmamak gibi bir derdim yok.
Ama sizin olmalı.
 
Siz unutulmayı tercih etmelisiniz.
Ortadan kaybolmayı, kimseye yanıt vermemeyi, yokmuş gibi davranmayı tercih etmelisiniz.
 
Çünkü siz artık çok “ayıplı” bir siyasetçi, çok çok ayıplı bir “yasa adamı” oldunuz.
Kendinizi ve yaptıklarınızı unutturmanız lazım.
 
Hakkınızda ne denirse densin ortaya atlamamanız, sosyal medya hesaplarınızı kapatmanız, tek kelime etmemeniz, yokmuş gibi davranmanız lazım.
 
Çünkü siz yargıya baskıyı bir aile ferdinizin bir hatasını örtmek, bir yakınınızın arazi davasını sonuçlandırmak ya da kader kurbanı diye adlandırılan türden gariban birine yardımcı olmak gibi “nispeten” vicdani bir kabul görebilecek şekilde yapmadınız.
 
Vahim iddialarla yargılanmakta olan birini yargıdan kaçırmak için devreye girdiniz.
Onun ellerindeki kan artık sizin de elinize bulaştı anlayacağınız.
 
O yüzden susun.
 
Unutulmaya çalışın.
Ben sizin yediğiniz herzeler unutulmasın diye yazıyorum.
Siz de böyle yaparak bana destek veriyorsunuz.
 
“Unutmayın beni. Uyuşturucu kaçakçılarını yargının elinden kurtaran benim” diye bağırıyorsunuz sürekli.
Allah bilir belki de benim yazdıklarıma da reklam gözüyle bakıyorsunuzdur .
Belki yargıdan kurtulmak isteyen yeni müşteriler gelir diye.
 
 
twitter takip