Fatih Altaylı Ayşe Özyılmazel'e destek çıktı! Ahmet Hakan'ın aşk hayatını gündeme getirdi!

Fatih+Altayl%C4%B1+Ay%C5%9Fe+%C3%96zy%C4%B1lmazel%E2%80%99e+destek+%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1%21;+Ahmet+Hakan%E2%80%99%C4%B1n+a%C5%9Fk+hayat%C4%B1n%C4%B1+g%C3%BCndeme+getirdi%21;
ABONE OL

Fatih Altaylı, Ayşe Özyılmazel'in Defne Samyeli haberiyle ilgili Hürriyet'e gösterdiği tepki hakkında bir yazı kaleme aldı. Hürriyet'in eski itibarını kaybettiğini bir kez daha yineleyen Fatih Altaylı, son zamanlarda sık sık polemik yaşadığı Ahmet Hakan'a da özel hayatına değinerek yüklendi.

Ayşe Özyılmazel'in Hürriyet'in Defne Samyeli hakkındaki "Geçmişinden Kurtulamazsın" başlıklı haberine gösterdiği tepkiden sonra haberi yapan köşe yazarı Mehmet Üstündağ'ın ünlü yazarın Ali Taran ile evliliğini gündeme getirmesine bir tepki de Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan geldi.
 
Ayşe Özyılmaz'ın Hürriyet'e tepki gösterirken "Hürriyet gibi bir gazete" ifadesini kullanmasına güldüğünü belirten Fatih Altaylı, son zamanlarda sık sık eleştirdiği Hürriyet için "Hürriyet artık tam da böyle bir gazete. Sahibine göre kişneyen bir gazete.İşten kovduğu çalışanlarına, kendisine yıllarca emek vermiş kişilere olan tazminatlarını bile ödemeyen, insanları beş parasız sokağa atan bir gazeteden başkalarına saygı nasıl beklersin" dedi.
 
Hürriyet'in genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan'a da yüklenen Fatih Altaylı, "Keşke Ahmet Hakan’a da sorsaydın o zaman “Geçmişini silme” meselesini. Rahmetli Necmettin Erbakan’ın kızına talip olmakla başlayan, sonra magazin unsurları ile devam eden aşk hayatını her gün bir yerde görsen hoşuna gider mi diye" ifadelerini kullandı. 
 
Fatih Altaylı'nın yazısı şu şekilde:
 
Ayşe Özyılmazel son çalıştığı gazeteden ayrıldığından beri, yazdıklarını sosyal medyadan takip ettiğim genç bir kadın yazar.
 
Çok da hoşuma gidiyor tepkileri.
 
Bunu da yine sosyal medya üzerinden kendisi ile paylaşıyorum zaman zaman.
 
Ancak bugün o kadar sinirlenmiş ki bana doğrudan yazdı.
 
Birlikte okuyalım:
 
“Fatih Abi, Şu haberi gördüm ve çok üzüldüm. Hürriyet gibi bir gazetede böyle bir dil olabilir mi? Kadına şiddetin dikalası bu. Geçmişinden kurtulamazsın ne demek? Yine erkeği koruyan bir dil. Çok çirkin. Üstelik Mustafa Sandal’ın da Cem Yılmaz’ın da Defne Samyeli’ye yaptıkları centilmenliğe, erkekliğe... neydi bayıldıkları o laf ‘adamlığa’ sığmazken.
 
Haberi doğru sayarsak;
 
Madem 2017’de Mustafa Sandal dedikodusunu duydun, neden sormadın diye sormazlar mı Cem Yılmaz’a?
25 sene önce ‘ilişki yaşayamadığın’ kadının dedikodusunu sette niye yapıyorsun, neyin havasını atıyorsun ey Mustafa Sandal diye sormazlar mı?
 
Pardon Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’ın ortağının eski sevgilisi değil miydi? Şimdi kim kimi yargılıyor, neden?
 
Geçmişinden kurtulamayan o...pu muamelesi gören ve her haltı hak eden Defne Samyeli mi?
 
Söz konusu aşksa ben her ihtimale ve anlayışa, empatiye açığım. Aşktan sevgiden bahsediyoruz. Dünyanın en güzel şeyi olmalı ama onu da leşe çeviriyoruz. Ben bu önce kadını duvara çakan, ezen ve iç rahatlatan zihniyete dayanamıyorum. Hürriyet manşetinde görmeye hiç dayanamıyorum.
 
Sabah sabah iç dökmesi gibi oldu ama işte tam da bu kafa kadınların sonu oluyor.”
 
Ben de Ayşe Özyılmazel’e çok kısa bir yanıt vereyim dedim.
 
“Sevgili Ayşe,
 
Hürriyet gibi bir gazete demişsin.
Güldüm.
 
Hürriyet artık tam da böyle bir gazete.
 
Sahibine göre kişneyen bir gazete.
 
İşten kovduğu çalışanlarına, kendisine yıllarca emek vermiş kişilere olan tazminatlarını bile ödemeyen, insanları beş parasız sokağa atan bir gazeteden başkalarına saygı nasıl beklersin.
 
Keşke Ahmet Hakan’a da sorsaydın o zaman “Geçmişini silme” meselesini.
 
Rahmetli Necmettin Erbakan’ın kızına talip olmakla başlayan, sonra magazin unsurları ile devam eden aşk hayatını her gün bir yerde görsen hoşuna gider mi diye!
 
Ama Ayşe beni en çok şaşırtan ne oldu biliyor musun?
Senin hâlâ Hürriyet okuyor olman.
 
O Hürriyet artık senin çocukluğunun, annenin, babanın gazetesi olan Hürriyet değil.
 
O artık Hürriyet değil.
twitter takip