Fahrettin Altun'dan Twitter'ın kapattığı hesaplar için açıklama: ' Twitter kara propaganda aracına dönmüştür'

Fahrettin+Altun%E2%80%99dan+Twitter%E2%80%99%C4%B1n+kapatt%C4%B1%C4%9F%C4%B1+hesaplar+i%C3%A7in+a%C3%A7%C4%B1klama:+%E2%80%99+Twitter+kara+propaganda+arac%C4%B1na+d%C3%B6nm%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCr%E2%80%99
ABONE OL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'den 7 binin üzerinde Twitter hesabını AK Parti'ye destek veren sahte hesaplar olduğu gerekçesiyle kapattığını bildirmesi üzerine iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD merkezli sosyal medya platformu Twitter'ın Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti destekçisi 7 bin hesabı kapattığını bildirmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.
 
Twitter, dün gece yaptığı açıklamada; Türkiye'den 7 binden fazla sahte hesabı kapattığını ve bu hesaplarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ya da AK Parti destekçisi olduğunu açıklamıştı.
 
Twitter'ın bu hamlesine İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan bir tepki geldi.
 
Twitter'ın hamlesine Twitter'dan yayınladığı mesaj ile tepki gösteren Fahrettin Altun, Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin ve bir siyasi hakaretin zan altında bırakılmasının kabul edilemez olduğunu ifade etti.
 
Türk hükümetinin hiçbir şekilde sahteciliğe ve manipülasyona geçit vermeyeceğini vurgulayan Altun, Twitter'ın PKK ve FETÖ'nun kara propagandalarına kol kanat gerdiğini savundu.
 
Twitter'ın kararına bir tepki de MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan geldi. Enginyurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hakaret eden hesapların da kapatılmasını isteyerek, "Twitter! Sahte hesap diye Ak Partili 7000 hesabı bulup kapattın. Pekala! Ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere,bizlere hakaret,küfür eden,milyonlarca Fetöcü,Pkklı ve şahsiyetsiz hesapları niye bulamıyorsun" mesajını yayınladı. 
 
Altun'un açıklaması şöyle...
 
 
twitter takip