Esra Elönü'den Bülent Arınç'a cevap: 'Seviyenizin olduğu yerlerde telefon çekmiyor...'

Esra+El%C3%B6n%C3%BC%E2%80%99den+B%C3%BClent+Ar%C4%B1n%C3%A7%E2%80%99a+cevap:+%E2%80%99Seviyenizin+oldu%C4%9Fu+yerlerde+telefon+%C3%A7ekmiyor...%E2%80%99
ABONE OL

Esra Elönü, Sevda Noyan'ın sözlerini eleştirirken kendisi için de 'Zaman zaman beni korkutur' diyen Bülent Arınç için bir açıklama yaptı.

Yazar Sevda Noyan'ı konuk ettiği 'Arafta Sorular' programında Noyan'ın skandal açıklamalarına müdahale etmediği için tepki çeken sunucu Esra Elönü, kendisini eleştiren Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'a cevap verdi.
 
Yazar Sevda Noyan geçen hafta Ülke TV'de yayınlanan 'Arafta Sorular' programına konuk olmuş ve skandal bir açıklamaya imza atmıştı.
 
Noyan'ın programda söylediği “15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür. Biz çok donanımlıyız maddi manevi olarak. Bizim sitede halen 3-5 kişi var, benim listem hazır" sözleri hafta sonuna damga vurmuş hatta RTÜK'e şikayetler yapılmıştı.
 
Gündemdeki yerini koruyan bu sözler ile ilgili bir eleştiri de Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'dan gelmişti.
 
Gazeteci Kemal Öztürk'ün YouTube kanalındaki yayına katılan ve bu sözlerin başörtüsü nefreti yaratacağını söyleyen Bülent Arınç, Sevda Noyan'ı "Başında örtüsü olan ve dindar olduğunu söyleyen bir kadın asmaktan, kesmekten bahsediyor. Bu başörtüsü nefreti doğuracak, ondan korkuyorum. Yoksa bu kadın ne halt ederse etsin. Millet başörtüsünden nefret edecek hale gelecek. Sokakta yürürken hakaret ediliyor. Neden? Bu kadın yüzünden" diyerek eleştirmişti.
 
Arınç, programın sunucusu Esra Elönü için de "Zaman zaman beni korkutur" yorumunu yapmıştı.
 
Arınç'ın bu yorumuna Esra Elönü'nden cevap geldi.
 
Twitter hesabından bir açıklama yapan Elönü, Bülent Arınç'dan "Konuşan maklube tepsisi" diye söz etti ve "Ben kendisini korkutuyorsam ne büyük şeref, söylemindeki ucuzluk da şimdiye kadar gösterdiği tırsmışlığın siyasi CV'sidir" dedi.
 
Esra Elönü'nün açıklamaları şöyle:
 
Konuşan maklube tepsisi Arınç’ın canlı istifrasını gördüm. Pensilvanya ceketiyle yamadığı avukatlık cübbesini giysin kendi adamlığını yargılasın. Ben kendisini korkutuyorsam ne büyük şeref, söylemindeki ucuzluk da şimdiye kadar gösterdiği tırsmışlığın siyasi CV'sidir.
 
Erdem ve izan çölü ruhunuzun hastalığı kibrinizin vesikalığıdır. Bakalım ilahi mahkemede kimin cübbesini giyeceksiniz. Zavallıca gündeme tutunma çabalarınızla eğlenmeye devam edin. Daha yazacak çok şey var lakin sizin seviyenizin olduğu yerlerde tel çekmiyor mazur görünüz.
 
Ne demiştim seçim sonrasında, oy sandıklarını değil adam sandıklarımızı konuşalım . Konuşuyoruz işte.
Siz aslında her şeyi çok iyi biliyorsunuz. Sizi eleştirenlere karşı o tevazu görünümlü taramalı dilinizi kullanıyorsunuz lakin şerefli milleti tarayan şerefsizleri aynı hiddet ve öfkeyle kınadığınıza şahit olmadım. Neden ??
 
Fazilet Durağının önüne 45 kişilik yalanı park etmişler otobüs yanaşamıyormuş .
 
twitter takip