Ertuğrul Özkök'ün bu sözleri tartışma yarattı: Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş liderlik vasıflarına sahip büyük bir lider

Ertu%C4%9Frul+%C3%96zk%C3%B6k%E2%80%99%C3%BCn+bu+s%C3%B6zleri+tart%C4%B1%C5%9Fma+yaratt%C4%B1:+Erdo%C4%9Fan,+Atat%C3%BCrk%E2%80%99ten+sonra+gelmi%C5%9F+liderlik+vas%C4%B1flar%C4%B1na+sahip+b%C3%BCy%C3%BCk+bir+lider
ABONE OL

Gazeteci Adem Metan’ın YouTube programına konuk olan Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ertuğrul Özkök, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Türkiye çapında değil dünya çapında bir lider' olduğu görüşünü savundu.

Gazeteci Ertuğrul Özkök'ün, Adem Metan’ın YouTube kanalı için verdiği röportajda Metan'ın 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini nasıl buluyorsunuz?' sorusuna verdiği yanıt tepki topladı.

Özkök, şöyle yanıt vermişti:

“Bana göre Atatürk’ten sonra gelmiş, liderlik vasıflarına sahip büyük bir lider. Çok eleştirdiğim tarafı var o ayrı bir şey ama liderlik vasıflarına sahip olma bakımından bence Recep Tayyip Erdoğan Türkiye çapında değil dünya çapında bir lider. Takdir ettiğim bir tarafı var, birlikte çalıştığı insanlar bakımından sorumlulukları yüklenmesini biliyor, o bakımdan söyleyecek bir şey yok.”

 

 

'Muhalefetin yerinde olsam Sedat Peker konusunda medet ummam'

"İllegal telefon dinleme mağdurlarından biriyim. Dünyadaki bütün telefon konuşmalarını bir anda yayınlasanız bu dünyada kimse kimsenin yüzüne bakamaz. Bir tarafta bir organize suç örgütü, ben demiyorum bunu Türkiye’nin yetkili insanları diyor, bir tarafta seçilmiş hükümet, seçilmiş insanlar var. Ben tartışmanın bunun üzerinden yapılmasını doğru bulmuyorum. Ben muhalefetin yerinde olsam bundan medet ummam. Çünkü bu insan yarın bir gün de çıkar 'Ey Kılıçdaroğlu' der."

 

Özkök'ün bu sözleri için Twitter'da çok sayıda yorum yapıldı. Ertuğrul Özkök,kısa bir süre sonra da TT listesine girdi.

 

twitter takip