Ertuğrul Özkök'ten Emin Çölaşan'a cevap: Kendine şunu sor: Ben, Emin Çölaşan, niye bu kadar kötü bir insanım...

Ertu%C4%9Frul+%C3%96zk%C3%B6k%E2%80%99ten+Emin+%C3%87%C3%B6la%C5%9Fan%E2%80%99a+cevap:+Kendine+%C5%9Funu+sor:+Ben,+Emin+%C3%87%C3%B6la%C5%9Fan,+niye+bu+kadar+k%C3%B6t%C3%BC+bir+insan%C4%B1m...
ABONE OL

Hürriyet yazarı Özkök ile Sözcü yazarı Çölaşan arasında başlayan 'Turgut Özal' polemiği devam ediyor...

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, bugünkü yazısında Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan'ın kendisiyle ilgili yaptığı eleştirlere yanıt verdi.

Özkök, yazısında "Bak arkadaşım, ben senin bir tek kitabını bile okumadım. Sen de benim yazdığım 10 kitabın tek birini bile okumadın. Biz ayrı dünyaların insanıyız Emin" dedi ve "Artık sen de “Tonton” bir insan olmayı denesen..." ifadelerini kullandı.

Özkök'ün yazısının bir bölümü şöyle:

"Emin kardeşim ben piyanistim niye hep bana ateş ediyorsun

Sözcü gazetesi, Turgut Özal’ın 28’inci ölüm yıldönümü günü herkese örnek olması gereken harika bir şey yaptı.

Özal’ı müthiş övücü bir manşet ve sayfayla andı.

Ben de Sözcü yazıişlerini ve bu sayfayı hazırlayan arkadaşımız Emin Özgönül’ü alkışlayan bir yazı yazdım.

Ama o ne...

Bütün hayatı boyunca maddi manevi geçimini Özal ve herkese hakaretle sağlayan Emin Çölaşan, gazetesine bir şey diyemeyince hıncını yine benden çıkardı...

Üstelik yine bir sürü yalan dolanla...

Emin kardeşim ben piyanistim niye hep bana ateş ediyorsun

Neymiş ben ona Turgut Özal’la ilgili kitabını okudum çok beğendim demişim.

Emin kardeşim ya hafızan istiap haddini doldurdu, taşıyor, ya o hafıza iyice eskidi, ya da seni bıraktığım günden de daha kötü bir insan oldun.

Bak arkadaşım, ben senin bir tek kitabını bile okumadım.

Sen de benim yazdığım 10 kitabın tek birini bile okumadın.

Biz ayrı dünyaların insanıyız Emin."

Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...

Peki polemik nasıl başlamıştı?

Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan'ın 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı anlattığı “Turgut Nereye Koşuyor” kitabı için Ertuğrul Özkök, "haksızlık ve hakaretlerle dolu" yorumunu yapmıştı.

Çölaşan da Özkök'e yazısında yanıt verirken, "O dönemde ikimiz de Hürriyet'te çalışıyorduk. Ertuğrul benden imzalı kitap istedi, gönderdim. Birkaç gün sonra aradı: 'Yav Emin muhteşem olmuş, ellerine sağlık. İki günde okuyup bitirdim. Özal hanedanının ağzına s..mışsın…' Aradan yıllar geçtikten sonra, geçtiğimiz cumartesi günkü yazısında ise aynen şöyle diyordu: 'Haksızlık ve hakaretlerle dolu bir kitaptı!'" demişti.

Çölaşan ayrıca,  "80 yaşına merdiven dayamış birisin kardeşim… Evlisin, torunların var. Okurlardan utanmıyorsun, insan hiç değilse torunlarından utanır. Bırak artık bu magazin muhabbetlerini, palavralarını kendine sakla. Ona buna çamur atmaktan vazgeç" yazmıştı. 

twitter takip