Erkan Petekkaya'dan tepki çeken davranış! Sorumsuzlukla suçlandı!

Erkan+Petekkaya%E2%80%99dan+tepki+%C3%A7eken+davran%C4%B1%C5%9F%21;+Sorumsuzlukla+su%C3%A7land%C4%B1%21;
ABONE OL

Rol aldığı dizinin setinde ekip arkadaşlarıyla sosyal mesafeye dikkat etmeden koronavirüs için şarkı söyleyen Erkan Petekkaya evde kal çağrısı yapmak isterken sorumsuz davranışıyla tepkilerin hedefi oldu.

 
atv'nin birçok dizi setinin aksine çekimlerine ara verilmeyen 'Gel Dese Aşk'ın başrol oyuncusu ünlü oyuncu Erkan Petekkkaya'nın paylaştığı video sosyal medyada büyük tepki çekti.
 
Setten eğlenceli ve komik bir video paylaşmak ve takipçilerini bu şekilde güldürmek isteyen Erkan Petekkaya'nın tavrı tavrı sorumsuzca bulunarak tepki topladı.
 
Erkan Petekkaya videoda; Oy Korona' adlı şarkı seslendirerek vatandaşlara evde kalmaları yönünde çağrı yapıyor. Şarkının sözlerinde de, "Evden çıkma Türkiye, evide otur Türkiye" gibi sözler yer alıyor.
 
Ancak, Erkan Petekkaya'nın çekimlerine ara verilmeyen ve kalabalık bir ekiple çalışılan dizisinin setinde yine ekip arkadaşlarıyla kalabalık ortamda bu videoyu çekmesi tepkilere neden oldu.
 
Videoda Erkan Petekkaya'nın yanında bulunan ekip çalışanlarının sosyal mesafeye dikkat etmeden birbirlerine yakın bir şekilde durması da dikkatlerden kaçmadı.
 
Bu durum sosyal medyada büyük yankı uyandırıp tepki çekerken bir çok oyuncu ve meslek örgütü Erkan Petekkaya'ya tepki gösterdi.
 
 
Oyuncular Sendikası, "Sorumsuzluğu Kınıyoruz, Utanıyoruz" mesajını yayınlarken Sinema TV Sendikası ise videoyu endişe ile izlediklerini belirterek, "Erkan Petekkaya ve set çalışanlarının hayatlarını onlardan çok ciddiye alıyoruz" denilerek şu görüşlere yer verildi:
 
 
Tüm dünyada hayatı durduran ve binlerce can kaybı yaşatan korona salgını için tüm yetkililer evde kal çağrısı yapıp sosyal mesafenin önemini vurgularken çalışmaya ara vermeyen bir dizi setinden paylaşılan video için oldukça üzgün ve endişeliyiz. Yapımını Sinegraf’ın üstlendiği atv’de yayınlanan “Gel Dese Aşk” dizi setinin devam etmesini, Erkan Petekkaya ve ekip arkadaşlarının kendilerini riske atarak çektiği bu videoyu kınıyoruz.
 
Sosyal mesafenin korunmadığı, set çalışanlarının yan yana göründüğü bu videoda çalışan arkadaşlarımızın ve oyuncu Erkan Petekkaya’nın hayatını sendika olarak biz kendilerinden daha fazla ciddiye alıyor ve Setleri Durdurun çağrımızı yineliyoruz"
 
twitter takip