Erkan Petekkaya'dan açıklama! Olay yaratan paylaşımları kendisi yapmamış!

Erkan+Petekkaya%E2%80%99dan+a%C3%A7%C4%B1klama%21;+Olay+yaratan+payla%C5%9F%C4%B1mlar%C4%B1+kendisi+yapmam%C4%B1%C5%9F%21;
ABONE OL

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Ekrem İmamoğlu hakkında olay yaratan paylaşım ve yorumları kendisinin değil işten çıkardığı eski çalışanının yaptığını açıkladı.

Şu sıralar atv ekranlarında yayınlanan 'Gel Dese Aşk' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, dün sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için yapılan paylaşımlarla ilgili açıklamada bulundu. Erkan Petekkaya, paylaşımları kendisinin değil kendisine zarar vermek amacıyla işten çıkardığı eski yardımcısının yaptığını ifade etti.
 
Erkan Petakkaya'nın sosyal medya hesabından dün akşam, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kızı ile sarıldığı video paylaşılarak "Sosyal medyaya yüklediğim video için bana saldıranlar hadi buna da tepki gösterin. Ben günlerdir çocuğuma dokunmadım" denilerek özellikle Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen Sözcü ve Cumhuriyet gibi gazetelere yüklenen bir mesaj yayınlanmıştı.
 
Daha sonrasında da; Ekrem İmamoğlu'nun toplu taşıma araçlarında maske takılması ile ilgili paylaşımına Erken Petekkaya'nın hesabından "Siz terbiyesiz bir insansınız. Oy vermeme rağmen asla benim başkanım değilsiniz. Zavallı defol" gibi yorumlar yazılmıştı.
 
Bu yorumlardan sonra da, Erkan Petekkaya'nın hesabı kapatılmıştı. Hatta hesabın askıya alındığı yönünde haberler çıkmıştı.
 
Hesabı tekrar açılan Erkan Petekkaya ise olayla ilgili bir açıklama yayınlayarak, paylaşım ve yorumların kendisine değil işten çıkardığı yardımcısına ait olduğunu belirtti.
 
Yıllardır güvendiği için sosyal medya ve mail şifresinin eski çalışanında olduğunu belirten Erken Petekkaya, paylaşım ve yorumların kendisine zarar verilmek için yapıldığını ifade etti.
 
Hesabın da, Instagram servisi tarafından değil yorumları yapan eski çalışan tarafından kapatıldığını belirten Erkan Petekkaya, eski çalışanı ile konuştuğunu ve kendisinin pişman olduğunu sözlerine ekledi.
 
Erkan Petekkaya açıklamasında; "Ülkemizin bu zor günlerinde tüm bu yaşananlar için çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim" ifadelerine yer verdi. 
twitter takip