Eren Erdem Yeni Akit Gazetesi'ni böyle ti'ye aldı: 'Doların yükselişiyle hiçbir alakam yok'

Eren+Erdem+Yeni+Akit+Gazetesi%E2%80%99ni+b%C3%B6yle+ti%E2%80%99ye+ald%C4%B1:+%E2%80%99Dolar%C4%B1n+y%C3%BCkseli%C5%9Fiyle+hi%C3%A7bir+alakam+yok%E2%80%99
ABONE OL

CHP'li Eren Erdem kendisi hakkında daha önce 'Koronavirüsü Türkiye'ye getirdi' haberi yapan Yeni Akit gazetesini ti'ye alan bir mesaj yayınladı.

CHP PM üyesi- eski milletvekili ve gazeteci Eren Erdem kendisi hakkında daha önce "Koronavirüsü Türkiye'ye getirdi" haberi yapan Yeni Akit gazetesi hakkında espirili bir paylaşım yaptı.
 
Yeni Akit gazetesi, koronavirüs vakası Türkiye'de ilk görüldüğü günlerde virüsü İran üzerinden Türkiye'ye yurtdışı yasağı bulunmasına rağmen Eren Erdem'in getirdiğini iddia etmişti.
 
Eren Erdem bu sefer de gündemin bir başka önemli konusu olan doların yükselişine gönderme yaparak Yeni Akit gazetesine tepki gösterdi.
 
Eren Erdem, Yeni Akit gazetesini etiketleyerek "Bak, peşinen söyleyeyim; doların yükselişiyle hiçbir ilgim alakam yok, tamamen sizinkilerin beceriksizliği, baştan anlaşalım ihaleyi bana itelemeyin. Ok?" mesajını yayınlayarak hem Yeni Akit'e tepki gösterdi hem de esprili bir paylaşımda bulundu.
 
 
twitter takip