Eren Erdem, Fatih Altaylı'ya arşivden yanıt verdi!

Eren+Erdem,+Fatih+Altayl%C4%B1%E2%80%99ya+ar%C5%9Fivden+yan%C4%B1t+verdi%21;
ABONE OL

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, YouTube kanalında kendisini eleştiren gazeteci Fatih Altaylı'ya arşiv videosuyla yanıt verdi.

Gazeteci Fatih Altaylı'nın, YouTube kanalındaki bir yayında CHP Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'i sert sözlerle eleştirmesinin ardından, Erdem'den videolu bir yanıt geldi.

Altaylı, Youtube kanalında yaptığı programda "Yahu Eren Erdem kimdir ya. Nereden çıktı? Kim bu adam? Nedir bu etkisi gücü ne oluyoruz ya? Bu CHP'ye yön veriyor. Koca CHP'nin deve gücü gibi adamları da buna göz yumuyorlar. Öleyim Allah'ım. Adamı hayatımda sadece 1 kere gördüm, gazete çıkardıkları için beni ziyarete gelmişlerdi. Kendi halinde, şu koltuğa bile oturtmayacağım birisi. Şimdi bu adam CHP’ye yön veriyor! Öleyim Allah’ım. Gerçekten öleyim Allah’ım!" ifdalerini kullandı.

Eren Erdem ise yanıt olarak 2014 yılında Altaylı'yı ağırladığı bir programı Twitter hesabında paylaştı ve üzerine şu notu düştü:

"Fatih Ağabey bizim meslek büyüğümüzdür. Geçmişte programımı onurlandırmışlığı vardır. Anlıyorum ki, Türkiye’nin şartları onu da yormuş. Açıklamalamalarına saygı duyuyorum."

 

twitter takip