Erdoğan'dan 'miniciksin' diyen çocuğa yanıt: 'Kızım ne miniği ya, 1.85 boyundayım'

Erdo%C4%9Fan%E2%80%99dan+%E2%80%99miniciksin%E2%80%99+diyen+%C3%A7ocu%C4%9Fa+yan%C4%B1t:+%E2%80%99K%C4%B1z%C4%B1m+ne+mini%C4%9Fi+ya,+1.85+boyunday%C4%B1m%E2%80%99
ABONE OL

Esenler’de düzenlenen toplu konut açılış töreninin ardından bir ailenin evine misafir olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisi için yazılan şiiri okurken ortaya keyifli anlar çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki 60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'ne katıldı.

Törende önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki ayın ortasına doğru konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçecek yeni bir hamleyi milletimizle paylaşacağız." diyerek bir de müjde vermişti.

BİR AİLENİN DAVETİ ÜZERİNE KONUK OLDU

Törenin ardından projedeki örnek daireleri gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, hak sahibi bir ailenin daveti üzerine evlerine misafir oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da eşlik etti.

"KIZIM NE MİNİĞİ YA, 1.85 BOYUNDAYIM"

Ailenin kızı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı bir şiiri verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük kızın mektubunu okuduğu sırada metindeki "Sen miniciksin" ifadesine, "Kızım ne miniği ya, ben 1.85 boyundayım" diye karşılık verdi.

O anlar gülüşmelere neden oldu.

 

 

twitter takip