Emre Kınay o görüntüler için konuştu: 'Hakaret ve tahrik vardı'

Emre+K%C4%B1nay+o+g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCler+i%C3%A7in+konu%C5%9Ftu:+%E2%80%99Hakaret+ve+tahrik+vard%C4%B1%E2%80%99
ABONE OL

Emre Kınay gazetecilerle tartışması hakkında açıklama yaparken, Ahmet Hakan da söz konusu görüntüler için ünlü oyuncuyu eleştirdi.

Hürriyet Gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında dün kendisine soru soran muhabirle yaşadığı tartışma basına yansıyan oyuncu Emre Kınay'ı eleştirdi.
 
Oyuncu Emre Kınay, geçtiğimiz gün gece yarısı kendisini görüntüleyen ve "Gece saat 24.00’ü geçtiği halde mekândasınız" diyen muhabire sert bir tepki vermiş ve "Hangi saatte evime gideceğimi sana mı soracağım"diyerek bağırmıştı.
 
Yanındaki arkadaşlarının da sakinleştiremediği Emre Kınay, muhabire "Sen kimsin. Hangi sıfatla soruyorsun" gibi ifadeler kullanmış, muhabirin Beyaz TV'de çalıştığını öğrenince de; "Beyaz TV'nin ne olduğunu hepimiz biliyoruz" demişti.
 
Emre Kınay muhabire ayrıca; "Bu maaşa yapılacak iş değil bu. Gel benimle çalış, kimse saat kaçta dışarıda olacağıma karışmıyor. Annem, babam karışmıyor, sen kimsin geri zekâlı" demişti.
 
 
Ahmet Hakan da, Emre Kınay'ın bu sözlerini bugünkü köşe yazısına taşıyarak ünlü oyuncuyu eleştirdi.
 
Emre Kınay'ın muhabiri maaşı üzerinden aşağıladığını söyleyen Ahmet Hakan, muhabirinse nazik bir davranış içinde bulunduğunu söyleyerek şunları yazdı:
 
BEYAZ TV muhabiri, bir mekân çıkışında Emre Kınay’a mikrofon uzatıp soruyor:
 
*
 
“Gece saat 24.00’ü geçtiği halde mekândasınız. Belediye başkanı seçilseydiniz böyle bir duruma müsaade eder miydiniz?”
 
*
 
Emre Kınay’ın bu soruya karşı yaptıkları şunlar:
Köpürme... Kabalaşma... “Tutmayın beni” havaları... Bağırma... Çağırma... “Sen kimsin” diye çıkışma... Muhabirin üzerine yürüme...
 
*
 
Fakat ben bunlardan ziyade, Emre Kınay’ın muhabiri aşağılarken söylediği şu cümlelere takıldım:
“Bu maaşa yapılacak iş değil bu. Gel benimle çalış, kimse saat kaçta dışarıda olacağıma karışmıyor. Annem, babam karışmıyor, sen kimsin geri zekâlı!”
 
*
 
Kendisine sürekli “efendim” diye hitap eden, terbiyesini hiç bozmayan, “siz” demekten asla kaçınmayan magazin emekçisi bir muhabiri...
 
Maaşı üzerinden aşağılayan, görgüsüz bir komprador edasıyla “Gel sana iş vereyim” diye küçümseyen ve ağır hakaret eden bu Emre...
 
“Ben sosyalistim” falan diye hava basan Emre değil mi?
 
*
 
Azıcık mürekkep yalamış tipik kapitalistlerin kendilerini sosyalist sanmalarından illallah!
 
 
EMRE KINAY'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ!
 
Emre Kınay ise yaşanan tartışmanın ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuştu. 
Kınay, prpgramın sunucusu Hakan Ural’a özel olarak yolladığı ses kaydıyla o gece yaşananları anlattı. 
 
Kınay açıklamasında şunları söyledi:
 
Oniki'ye çeyrek kala hesabı ödedik. Mekanın zaten hesabı kapattığı saatten belli olur o. Mahkemede zaten bakacaklar herhalde.
Ceketimi giydim gidiyorum diyorum ama ısrarla 'Belediye başkanı olsaydın 12:00'den sonra oturacak mıydın' diye tahrik edici, durmaksızın... Hakaret ve tahrik vardı. Cevap veriyorum, verdikçe aynı soruyu döndürüyor tekrar soruyor. Ve ağzımın içine kadar mikrofonla giriyor. Yani, çok tatsız oldu. Ben de o tahriğe kapılmamalıydım. Öfkem biraz yüksek oldu. Çok sinirlendim. Çünkü ne işiniz var gibi bir soru vardı. Yani saçma sapan. 
twitter takip