Emine Erdoğan kitap yazıyor!

Emine+Erdo%C4%9Fan+kitap+yaz%C4%B1yor%21;
ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türk mutfağını dünyaya tanıtmak için Türkçe ve İngilizce hazırlanacak bir yemek kitabı hazırlığı içerisinde olduğunu duyurdu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türk mutfağını dünyaya tanıtmak için Türkçe ve İngilizce hazırlanacak bir yemek kitabı hazırlığı içerisinde olduğunu duyurdu. Erdoğan, "Eserin, yeni yılın ilk günlerinde okurlarla buluşmasını heyecanla bekliyoruz" diyerek tarih verdi.

Emine Erdoğan, gastronomi konusunda uzmanlar ve akademisyenlerle bir araya geldi. Daha sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Erdoğan, "Türk Mutfağının zenginliğini uluslararası mecralarda tanıtmaya yönelik bir gastronomi kitabının hazırlığı içindeyiz. Alanında uzman akademisyenler ve şeflerle bugün güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Katkıları için kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Eserin, sağlıklı, geleneksel ve atıksız tariflerle Türk kültürüne uygun oluşturulacağını belirten Erdoğan, "Öncelikli olarak Türkçe ve İngilizce, daha sonra ise, farklı dillerde yayımlanacak. Eserin, yeni yılın ilk günlerinde okurlarla buluşmasını heyecanla bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

twitter takip