Ekrem İmamoğlu'ndan 'Program sıkıcı geçti' yorumu: 'Birbirimizin yakasına mı yapışmalıydık?'

Ekrem+%C4%B0mamo%C4%9Flu%E2%80%99ndan+%E2%80%99Program+s%C4%B1k%C4%B1c%C4%B1+ge%C3%A7ti%E2%80%99+yorumu:+%E2%80%99Birbirimizin+yakas%C4%B1na+m%C4%B1+yap%C4%B1%C5%9Fmal%C4%B1yd%C4%B1k?%E2%80%99
ABONE OL

İBB adayı Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ile çıktığı ortak yayın öncesi moderatör İsmail Küçükkaya görüşmesi ve programın sıkıcı geçtiğine dair yapılan yorumlarla ilgili açıklamada bulundu.

Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ile katıldığı açık oturum öncesi moderatör İsmail Küçükkaya ile görüşmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Habertürk Gazetesi'nden Kübra Par'a röportaj veren Ekrem İmamoğlu, İsmail Küçükkaya ile görüşmesiyle ilgili "Tabi ki görüştüm. Bana geldi. Bana sizinle görüşeceğim ardından da Binali Yıldırım'ı ziyaret edeceğim dedi.

İmamoğlu açıklamasının devamında; "Kameralar önünde değil ama gizli bir görüşme de değildi. Oturduk konuştuk. Sorular konusunda "Ben sizin bana ne soracağınıza karışmam. Ama konunun çemberi belli. İstanbul konuşulmalı ama İstanbul'da ikinci seçime neden gidildiği de konuşulmalı. Bu konuda talebimi ilettim. Sorularla ilgili özel detay asla öyle bir şeye girmedim" dedi.

İmamoğlu programla ilgili yapılan 'sıkıcı geçti' yorumlarıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

Kavga etsinler, sürtüşme olsun diye bekleyenler de olmuştur. İtiraf etmeliyim ki açıkçası iftira anlamında benim canımı sıkan birkaç söz oldu. Özellikle yalan kelimesi…

Ama kavga etmeden de tartışılabileceğini ispat ettiğimizi düşünüyorum. Bu bence sevindiricidir. Rakibimize de bu anlamda teşekkür ediyorum.

Kavga etmek bir kazanım değil ki. Sıkıcılıktan kasıt nedir? Ne olmalıydı? Birbirimizin yakasına mı yapışmalıydık?

Bence keyifliydi. İyi bir deneyimdi. Bundan sonrakiler daha yaratıcı olabilir. 1980’lerde yapılan açık oturumları hatırlıyorum; biraz daha TRT formunda, biraz daha kurumsal. Hafif o havada başladı süreç. Ayakta olmalı, belki daha hareketli olmalıydı.

Arkada ekranda projeler dönüyorken anlatmak isterdim. Daha farklı bir stüdyo ortamı olsun ve insanlara canlandırmalar sunalım isterdim...

twitter takip