Ekrem İmamoğlu Fatih Portakal'ın açıklamalarına ne cevap verdi?

Ekrem+%C4%B0mamo%C4%9Flu+Fatih+Portakal%E2%80%99%C4%B1n+a%C3%A7%C4%B1klamalar%C4%B1na+ne+cevap+verdi?
ABONE OL

Ekrem İmamoğlu bugün düzenlediği basın toplantısında, haberci Fatih Portakal'ın kendisi hakkındaki açıklamalarına cevap verdi...

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu bugün düzenlediği basın toplantısında Fox Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal'ın "Ekrem İmamoğlu'nun Vali'ye hakaret ettiği görüntüleri izledim ama RTÜK nedeniyle yayınlamıyoruz" açıklamasına cevap verdi.

Ekrem İmamoğlu basın toplantısında sorulan soru üzerine Fatih Portakal'ın açıklamalarına cevap verdi ve "Medya kuruluşlarına tavsiyem bunları değil halka bizim projelerimizi anlatması" dedi.

Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili şunları söyledi:

"Ben ne söylediğimi biliyorum. Bu konuyu zaten daha da fazla konuşmak istemiyorum. O duyduğunu söylemiş ama duyumlardan öte ben ne söylediğimi biliyorum. Ne söylediğimi de net olarak ifade ettim zaten.

Ama benim size özellikle kurumlarınıza tavsiyem bizim anlattığımız projeleri insanlara ulaştırmanız. Böyle bir sorumluluğunuz da var.

Arkadaşlarımın takip ettiğine göre; yok hükmünde bir süreç tanımlıyorsunuz. Bence medya kuruluşlarının bizim projelerimizi ve ne yapmak istediğimizi anlatması bahsettiğiniz basit meselelerin ötesindedir.

Bu konuda hassasiyet gösterirseniz kurum olarak bence medya sorumluluğunu daha üst ölçekte yerine getirmiş olacağınız belirtmek istiyorum"

twitter takip