Eda Demirci eski eşi İsmail Küçükkaya hakkında konuştu: 'Şiddet gördüm ve aldatıldım'

Eda+Demirci+eski+e%C5%9Fi+%C4%B0smail+K%C3%BC%C3%A7%C3%BCkkaya+hakk%C4%B1nda+konu%C5%9Ftu:+%E2%80%99%C5%9Eiddet+g%C3%B6rd%C3%BCm+ve+aldat%C4%B1ld%C4%B1m%E2%80%99
ABONE OL

Öğretmen Eda Demirci, eski eşi olan Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya ile evliliği süresince yaşadıklarını anlattı. Demirci, fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia etti.

Fox TV'nin sabah haberleri programı 'Çalar Saat'i sunan İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci, ünlü haberci ile evli kaldığı dönemde yaşadıklarını konuk olduğu bir programda anlattı.
 
Ünlü magazinciler Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı'nın YouTube üzerinden yayınlanan 'Magazin Noteri' isimli programına konuk olan Eda Demirci, eski eşinin kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını ve aldattığını ifade etti.
 
Ünlü habercinin "Sen bir öğretmensin ben İsmail Küçükkaya'yım. Farkında değilsin herhalde" diyerek kendisini küçümsediğini söyleyen Eda Demirci, Küçükkaya ile evli kaldığı süre boyunca aldatıldığını da açıkladı.
 
Demirci, FOX sunucusunun başka kadınlarla mesajlaşarak onlara fotoğraflar attığını söyledi.
 
Küçükkaya'nın başka kadınlarla mesajlaşmalarını yakaladığını itiraf eden Demirci, "Dışarı çıkdığında başka kadınlarla mesajlaşıyor. Onlara fotoğraflarını atıyor, onlar da ona atıyor" dedi.
 
Evliliği süresinde psikolojik şiddetin yanı sıra fiziksel şiddete uğradığını da belirten genç kadın, Küçükkaya'nın suratına yumruk attığını açıkladı.
 
 Bir tartışma sırasında Küçükkaya'nın kendisine "Eda inan şu pozisyonum olmasa senin ağzını yüzünü dağıtırdım" dediğini söyleyen Demirci, üçüncü kavgalarında yüzüne yumruk yediğini söyledi.
 
Uğradığı psikolojik ve fiziksel şiddet sonucu İsmail Küçükkaya'nın programlarına da çıkan kadın hakları savunucusu Canan Güllü'ye ulaşmaya çalıştığını söyleyen Eda Demirci, kendisine sahip çıkılmadığını aktardı. Küçükkaya'nın programlarında kadın haklarını savunan Güllü'nün, kendisinin telefonlarına bile dönmediğini aktardı. 
 
Demirci, boşanma sürecinde Küçükkaya'nın kendisine adeta tuzak kurduğunu açıklarken; sağlık problemi yaşadığı dönemde
 
Fox TV sunucusunun kendisine destek olmayarak konserlere gidip eğlendiğini açıkladı. Bu nedenle büyük bir hayal kırıklığına uğradığını itiraf eden Demirci, Küçükkaya'nın mahkemeye bunun tam tersi bir olayı işleri kendi lehine çevirmek için sunduğunu söyledi.
İsmail Küçükkaya'nın Atatürkçülük maskesi ardına saklandığını belirten Demirci, "Ben Atatürkçü öğretmenim. Peki Atatürkçüler beni niye savunmadınız? Her şeyiniz yalanmış." dedi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uğradığı şiddet nedeniyle Sıla'yı aradığına dikkat çeken Demirci, kendisinin aranmadığını belirtti.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a seslenen Eda Demirci, destek istedi.
 
 
twitter takip