Ece Üner'in yeni programının tanıtım filmine büyük tepki: 'Bir feryad reklam olur mu?'

Ece+%C3%BCner%E2%80%99in+yeni+program%C4%B1n%C4%B1n+tan%C4%B1t%C4%B1m+filmine+b%C3%BCy%C3%BCk+tepki:+%E2%80%99Bir+feryad+reklam+olur+mu?%E2%80%99
ABONE OL

Geçtiğimiz haftalarda Kanal D'ye transfer olan Ece Üner'in yeni programı için hazırlanan tanıtım filminde Fedai Baran isimli erkek tarafından katledilen Emine Bulut'un kızının sesinin kullanılması büyük tepki topladı.

Show TV Ana Haber sunuculuğundan ayrılarak Kanal D ile el sıkışan Ece Üner'in yeni programı için hazırlanan tanıtım filminde Emine Bulut'un kızının sesinin kullanılması tepki çekti.

2014 yılından beri sunuculuğunu yaptığı Show TV Ana Haber bülteninden geçtiğimiz ay ayrılan Ece Üner, bir süre önce görevini bırakarak Kanal D'ye geçti.

Haber programı formatının dışında bir programla ekranlara çıkmaya hazırlanan Üner, 'Susma' isimli programının ilk tanıtımını yayınladı.

"Adaletsizliği değiştiremezsin ama adaletsizlik karşısındaki duruşunu değiştirebilirsin" sözleriyle yayınlanan tanıtım filminde, Fedai Baran isimli erkek tarafından katledilen Emine Bulut'un yaşamını yitirdiği sırada kızının attığı çığlıklar kullanıldı.

twitter takip