Doğmamış bebeğini kaybeden ünlü gazeteciden babalar gününde duygusal mesaj!

Do%C4%9Fmam%C4%B1%C5%9F+bebe%C4%9Fini+kaybeden+%C3%BCnl%C3%BC+gazeteciden+babalar+g%C3%BCn%C3%BCnde+duygusal+mesaj%21;
ABONE OL

Babalar Günü nedeniyle aralarında ünlü isimlerin de olduğu birçok kullanıcı babaları ya da çocuklarıyla paylaşım yaparken, deneyimli gazeteci Hilmi Hacaloğlu'ndan duygusal bir paylaşım geldi.

Gazeteci Hilmi Hacaloğlu bugün kutlanan babalar günü ile ilgili duygusal bir mesaj paylaştı. Hacaloğlu'nun babalar günü paylaşımında yakın zamanda doğumdan hemen önce kaybettiği oğlunu anması takipçilerini de duygulandırdı.
 
Hilmi Hacaloğlu, Haziran ayı başında doğum için hastaneye gittikleri gün adını Sinan koymayı planladıkları oğlunun anne karnında kalbinin durduğunu öğrenmişti.
 
Hacaloğlu, bu acı haberi BirGün Gazetesi'ne "Çeyrek asırlık gazetecilik yaşamımım en zor yazısında hayatımın en çaresiz olayını/gününü yazdım" diyerek anlatmıştı.
 
Hacaloğlu, Babalar Günü'nün kutlandığı bu günde de, hem yakın zamanda kaybettiği oğlunu ve hem de beş sene önce vefat eden babasını andı.
 
Ünlü gazeteci, Twitter hesabından paylaştığı babalar günü mesajında "5 yıl önce babamı toprağın koynuna verdim. Bu yıl -bir ay olmadı- ilk kez kucağıma aldığım oğlum Sinan’ı babamın koynuna bıraktım. Baba kaybı hiç kolay değil de sesini, nefesini duyamadığın evladını kaybetmek de tarifsiz. Evlat, ana, baba birlikte yaşadığımız her an çok kıymetli" ifadelerini kullandı.
twitter takip