Dijital Yatırım Danışmanı, Sedat Peker'in videolarının reklama açık olması durumunda kazancağı tutarı hesapladı!

Dijital+Yat%C4%B1r%C4%B1m+Dan%C4%B1%C5%9Fman%C4%B1,+Sedat+Peker%E2%80%99in+videolar%C4%B1n%C4%B1n+reklama+a%C3%A7%C4%B1k+olmas%C4%B1+durumunda+kazanca%C4%9F%C4%B1+tutar%C4%B1+hesaplad%C4%B1%21;
ABONE OL

Dijital Yatırım Danışmanı Ekim Kaya, yayınladığı videoda Sedat Peker’in videolardan ne kadar kazandığını açıkladı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker‘in çok sayıda kişiye ilişkin iddialarda bulunduğu videoları izlenme rekorları kırıyor.

1 MİLYONU AŞTI

Peker’in yayınladığı videoların YouTube‘da toplam izlenme sayısı 156 milyonu aştı. Yayınladığı videolarla son günlerin ‘en popüler Youtuber’ı olan Sedat Peker, 1 milyonun üzerinde abone sayısına ulaşmış durumda.

İzleyicilerin merak ettiği diğer bir konu ise Sedat Peker’in Youtube videolarını şayet ‘reklama kapatmamış’ olsaydı ne kadar kazanacağıydı.

Haber İskelesi’nde yer alan habere göre Dijital Yatırım Danışmanı Ekim Kaya, yayınladığı videoda Sedat Peker’in videolardan ne kadar kazandığını açıkladı.

İşte o paylaşımda yer alan detaylar:

“Social Blade verilerine göre videolar 80.7 milyon kez görüntülenmiş. Her bin görüntülemenin maliyeti 3.08 dolar ama Sedat Peker kanalını BAE’de açmış. O yüzden Sedat Peker en fazla 80 bin dolar kazanmış olabilir.”

Ekim Kaya’nın bu paylaşım üzerinden Peker’in videoları 2’ye katlandı ve 156 milyonu aştı. Kaya‘nın tahmini rakam olarak verdiği 80 bin doları da 2 ile çarpmak doğru olacaktır. 80×2= 160 bin dolar.

REKLAMA KAPALI OLDUĞU İÇİN GELİR ELDE ETMİYOR

Milyonlarca kişi tarafından izlenen videolarla istatistikleri alt üst eden Sedat Peker, Youtube kanalı reklama kapalı durumda. Bu durum Sedat Peker, Youtube’dan hiç gelir elde etmediğini gösteriyor.

twitter takip