Didem Arslan Yılmaz'dan yeni program açıklaması: 'Vazgeçmeden gazetecilik yapmaya devam'

Didem+Arslan+Y%C4%B1lmaz%E2%80%99dan+yeni+program+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1:+%E2%80%99Vazge%C3%A7meden+gazetecilik+yapmaya+devam%E2%80%99
ABONE OL

Habertürk TV'den ayrılan ve Ciner Medya'nın bir diğer kanalı Show TV'de izleyici ile buluşmaya hazırlanan Didem Arslan Yılmaz'ın yeni programından detaylar belli oldu!

Türkiye’nin deneyimli habercileri arasında yer alan, yaptığı haberler, yönettiği tartışma programlarıyla ve anchorwoman olarak ödüller alan ünlü haberci Didem Arslan Yılmaz, Show TV’de canlı yayınlanacak yepyeni bir program ve içerikle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
 
Haberciliğinin verdiği tecrübe ile yaşananlara farklı pencerelerden bakacak olan Didem Arslan Yılmaz ile Türkiye’de artık hiçbir olay gizli kalmayacak; hiçbir dava yarım bırakılmayacak, hiç kimse yok sayılmayacak. 
 
Alanında uzman hukukçular ve doktorların da yer alacağı, Türk televizyonlarının gerçeklikle tanışacağı programda kederler sevince; karamsarlık umuda dönüşecek. Yıllardır yakınlarını arayanlara umut, çözülemeyen davalara ışık olacak program Türk halkına yeni bir ses, yeni bir soluk getirecek.
 
Bugüne kadar Türkiye’nin nabzını tutan Didem Arslan Yılmaz şimdi ise Show TV’de halkın nabzını tutacak.
 
Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme yakında Show TV ekranlarında başlayacak.
 
Didem Arslan Yılmaz da, yeni programı için Twitter hesabından "Yepyeni bir heyecanla sizlerle birlikte olacağım Show TV ekranlarda. Gerçeklerin peşinden gitmeye ve #Vazgeçme‘den gazetecilik yapmaya devam"  paylaşımını yaptı.
 
twitter takip