Didem Arslan Yılmaz eleştirilere cevap verdi: 'Trollere ise hiç eyvallahım yok! Hadi başka kapıya...'

Didem+Arslan+Y%C4%B1lmaz+ele%C5%9Ftirilere+cevap+verdi:+%E2%80%99Trollere+ise+hi%C3%A7+eyvallah%C4%B1m+yok%21;+Hadi+ba%C5%9Fka+kap%C4%B1ya...%E2%80%99
ABONE OL

Türkiye'nin Nabzı programında Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, ile süre ve sözünün kesilmesi konusunda tartışan Didem Arslan Yılmaz, hakkındaki eleştirilere cevap verdi.

Habertürk TV ekranlarında yayınlanan "Türkiye'nin Nabzı" programının dün akşam yayınında konuklardan  Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu ile tartışan moderatör Didem Arslan Yılmaz gelen eleştirilere cevap verdi.
Programın dün akşam ekrana gelen bölümünde Mehmet Çilingiroğlu, sözünün sürekli kesildiğini ifade ederek önce tepki göstermiş sonra da programı terk etmişti.
 
Bu arada Didem Arslan Yılmaz ile sözlü tartışma yaşayan Mehmet Çilingiroğlu'na ünlü televizyoncu da "Buradaki hekimler de değerli hekimler. İnanılmaz mücadele veriyorlar. Katılmıyorsanız da katılmayın" diyerek karşılık vermişti.
 
Bu arada Çilingiroğlu'nun Türkiye'de devletin mücadelede başarılı olduğunu ve Amerika'da ilaçların ya da tedavinin çok pahalı olduğuna dair açıklamaların Didem Arslan Yılmaz'ı moralini bozduğuna dair de iktidar yandaşı hesaplardan yorumlar yapıldı.
 
Didem Arslan Yılmaz da, gün boyu bu konuda kendisine yapılan eleştirilere sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla cevap verdi.
 
Program konuklarının yayındaki konuşma sürelerini açıklayan Didem Arslan, "En fazla kimin konuştuğu ortada. Trollere ise hiç eyvallahım yok. Hadi başka kapıya" açıklamasını yaptı. 
 
twitter takip