Devlet Bahçeli'den, Tamer Karadağlı’ya tebrik telefonu

Devlet+Bah%C3%A7eli%E2%80%99den,+Tamer+Karada%C4%9Fl%C4%B1%E2%80%99ya+tebrik+telefonu
ABONE OL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Altın Portakal ödül töreninde oyuncu Nihal Yalçın'a yaptığı saygısızlıkla gündemde olan Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak destek verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, tiyatro oyuncusu Tamer Karadağ’a telefon ederek destek mesajını ilettiğini duyurdu.

İsmail Özdemir paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Genel Başkanımız, sinema ve tiyatro oyuncusu Sn. Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak kendisine yönelik terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının tutumları karşısında yanlarında olduklarını belirtmiş ve Sn. Karadağlı’yı tebrik etmişlerdir.

Görüşmede Sayın Genel Başkanımız, Sayın Karadağlı’nın, Türk Milleti’nin iftihar ettiği bir sanatçı olduğunu ifade etmişlerdir.

Sayın Genel Başkanımız, sanat camiasında yer alarak, ülke ve millet hassasiyetinin, toplumsal huzurumuzun, milli birlik ve beraberliğimizin korunması karşısında duranlara Sn. Karadağlı’nın gösterdiği sorumlu, sağduyulu ve cesur davranışında yalnız olmadıklarını söylemişlerdir.”

 

 

twitter takip