Devlet Bahçeli, gazeteci Özlem Gürses'e böyle tepki gösterdi: Gülnaz Şırınga'ya ve yakın mesai arkadaşı Gülendam Enjektör ‘e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

Devlet+Bah%C3%A7eli,+gazeteci+%C3%96zlem+G%C3%BCrses%E2%80%99e+b%C3%B6yle+tepki+g%C3%B6sterdi:+G%C3%BClnaz+%C5%9E%C4%B1r%C4%B1nga%E2%80%99ya+ve+yak%C4%B1n+mesai+arkada%C5%9F%C4%B1+G%C3%BClendam+Enjekt%C3%B6r+‘e+ge%C3%A7mi%C5%9F+olsun+dileklerimi+iletiyorum
ABONE OL

MHP lideri Devlet Bahçeli, 'Gülnaz Şırınga' skandalıyla ilgili grup toplantısında konuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Özlem Gürses'e sert tepki gösteren Bahçeli, "Şaka bir yana tuhaf günlerden geçiyoruz. Parodi haberi gerçek eden utanmaz simalar ne kadar çoğaldı." dedi.

Bahçeli'nin açıklamasının konuyla ilgili bölümü şöyle:

"Serok Ahmet yalancıdır, yandan çarklıdır. Kılıçdaroğlu yalan bataklığındadır. Beni üzen asıl konu ise hemşire Gülnaz Şırınga isimli hemşirenin adına yapılan şikayettir. Bu kardeşimizi yakalayan bir grup darp etmişler, daha sarsıcı olanı da komaya sokmuşlar. Hayret ettim. Şu anda yoğun bakımda hayatta kalmaya çalışıyor. Gülnaz Şırınga'ya ve yakın mesai arkadaşı Gülendam Enjektör ‘e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bundan sonra daha dikkatli aşı yapacaklarına ayrıca inanıyorum. Şaka bir yana tuhaf günlerden geçiyoruz. Parodi haberi gerçek eden utanmaz simalar ne kadar çoğaldı.

Parodi haberi sunan gazeteciye şunu söylüyorum, Nefret insan sağlığına zararlıdır. Her kim nasıl bakıyorsa öyle görür. Kötü söz sahibine döner ve hatta rezil eder. Sokağı da biliriz, siyaseti de biliriz. Nerede nasıl davranacağımızı yalnızca biz biliriz."


 

twitter takip