Deniz Bayramoğlu bu sözlerle Buket Aydın'a gönderme mi yaptı: 'Sunucunun kendisini değil haberi anlattığı bir yapı...'

Deniz+Bayramo%C4%9Flu+bu+s%C3%B6zlerle+Buket+Ayd%C4%B1n%E2%80%99a+g%C3%B6nderme+mi+yapt%C4%B1:+%E2%80%99Sunucunun+kendisini+de%C4%9Fil+haberi+anlatt%C4%B1%C4%9F%C4%B1+bir+yap%C4%B1...%E2%80%99
ABONE OL

Buket Aydın'ın istifasının ardından Kanal D Haber'in başına geçen Deniz Bayramoğlu'nun Hakan Gence'ye verdiği röportajda söylediği sözler, Buket Aydın'a gönderme olarak algılandı.

Buket Aydın'ın istifasının ardından Kanal D Ana Haber'in başına geçen Deniz Bayramoğlu'nun bir röportajında söylediği sözleri Buket Aydın'a gönderme gibi algılandı.
 
Deniz Bayramoğlu Hürriyet'ten Hakan Gence'ye verdiği röportajda sorulan " Sizinle başlayan yeni dönemde izleyiciyi neler bekliyor" sorusuna "Sakin ama iddialı, haber merkezinin ön planda olduğu, sunucunun kendisini değil haberi anlattığı bir yapı inşa etmeye çalışacağız. Gerçek haberi, doğru şekilde almak için adresin Kanal D Ana Haber olduğunu görecekler" cevabını verdi.
 
Deniz Bayramoğlu'nun "Sunucunun kendisini değil haberi anlattığı bir yapı inşa etmeye çalışacağız" sözleriyle ise Buket Aydın'ı eleştirdiği ve gönderme yaptığı düşünüldü.
 
Bayramoğlu, Show TV Ana Haber Bülteni'ni sunan eşi Ece Üner ile rakabeti ile ilgili olarak da, "Elbette ikimiz de hem kendi işlerimizin hem de birbirimizin işlerinin iyi olmasını isteriz. Fakat aynı anda her iki kişi reyting sıralamasında en üst sırada olamaz. Ama emin ol, biz bunları özel hayatımızın içine almayacak noktadayız" diyerek rakip olmanın zor olmadığını ifade etti. Bayramoğlu, Ece Üner'in kendisinden daha tecrübeli ve kendisini ispat etmiş olduğunu da sözlerine ekledi.
 
Deniz Bayramoğlu Kanal D Ana Haber'i sunmanın gençlik hayali olduğunu ve bu hedefini üniversitede okurken bir öğretmeninin oğluna söylediğini de anlattı ve "Gazeteci, sunucu ve ekran yüzü olarak bir kariyer yolu takip ediyorsan gidilebilecek en üst nokta Kanal D Ana Haber. Böyle bir teklifi kabul etmemek insanın kariyerine ihanet olur" dedi.
 
Deniz Bayramoğlu'nun Hakan Gence'ye verdiği röportajın tamamını okumak için tıklayınız
twitter takip