Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci kavgası ayrılık getirdi!

Deniz+Akkaya+ile+Selin+Ci%C4%9Ferci+kavgas%C4%B1+ayr%C4%B1l%C4%B1k+getirdi%21;
ABONE OL

Geçtiğimiz haftaya Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci gerilimi damga vurdu. Cinsiyet değiştirdikten sonra her fırsatta anne olmak istediğini dile getiren Ciğerci'ye Deniz Akkaya'nın sert yanıtı tepki çekmişti. Deniz Akkaya'nın tavrından sonra İzzet Çapa programı bıraktı.

Bir süredir İzzet Çapa ile Uçankuş TV'de Canlı Masa isimli program sunan Deniz Akkaya, geçtiğimiz hafta Selin Ciğerci ile birbirine girdi.

Anne olmak istediğini dilen getiren Ciğerci, "Ben sadece isteklerimi söyledi. Ha evlatlık alırım ha o yöntemle olur. Ben sadece taşıyıcı anne istiyorum dedim. Türkiye'de bunun yasak olup olmadığını biliyor muydum sanki? Siz bana bunu söyleyeceğinize kadar koronayı bilip maske çıkardınız. Bu kadar beni çocuğumla para kazanmama taktıysanız... Daha çocuğum olmadan böyle konuşuyorsun ayıp ya" dedi.

Bunun üzerine araya giren Akkaya ise "Selincim olamaz, kanunlar izin vermiyor" deyince küplere binen Ciğerci "Sana ne" diyerek öfke kustu.

İZZET ÇAPA SESSİZ KALMADI

Tartışma bununla da kalmadı. Akkaya hızını alamadı ve Ciğerci'yi geçmişiyle vurmak istedi. Selin Ciğerci'yi fuhuşla suçlayan Deniz Akkaya'nın bu tavrı da LGBTT bireyleri tarafından büyük tepki çekti. Bu gerilimin üzerine Canlı Masa isimli programın diğer sunucusu İzzet Çapa da Akkaya'ya tepki gösterdi.

Bir süredir Canlı Masa'da sunuculuk yapan İzzet Çapa programı bırakma kararı aldı. Çapa bu kararını sosyal medyada şu notla duyurdu: "Hayat insanın karşısına bin tu¨rlu¨ şey c¸ıkartır… Kimisini keyifle, kimisini go¨rev addederek yaparsın… Bazı masalar vardır ki adı dost sofralarıdır; onlarda muhabbetle oturur her anından keyif alırsın… Ve fakat bazı masalar vardır ki artık tadı kac¸mıştır… Ne so¨ylediğin lafın bir manası, ne konuşulan konunun bir anlamı kalmıştır…

Herkes anlamsız bir hezeyanla kendi derdine du¨s¸mu¨ş, ortak sohbet diye bir şey kalmamıştır… Sen yu¨reğinle oradasındır, bas¸kalarının bin tu¨rlu¨ başka hesabı vardır… I·şte bo¨yle zamanlarda, o masalardan vaktinde kalkmasını bileceksin… I·şte bo¨yle durumlarda, artık demir almak gu¨nu¨ gelmis¸tir zamandan diyecek ve yoluna gideceksin… Ne gu¨zel demiş Neşet Baba nurlar ic¸inde uyusun… ‘S¸ahsınıza karşı haddi aşan, hududu gec¸en, ku¨stahlaşanları, altın olsa kesenizde, bal olsa ka^senizde tutmayın...’ Haydi bana eyvallah…"

twitter takip