Deneyimli ekran yüzü yeni adresini sosyal medyadan duyurdu!

Deneyimli+ekran+y%C3%BCz%C3%BC+yeni+adresini+sosyal+medyadan+duyurdu%21;
ABONE OL

11 yıldır görev yaptığı atv ve a Haber’den 1 ay önce kendi isteğiyle ayrılan İrem Sansak, yeni adresinin Haber Global olacağını açıkladı.

Tecrübeli ekran yüzü, Faruk Demirel'in Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüttüğü Haber Global ile anlaştığını,  "Eveeeet merak edilen bir soruya cevap vermek isterim.????Bundan bo¨yle @haberglobal ekranında olacağım. Bu gu¨zel haberi sizlerle paylaşmaktan ve @haberglobal ailesinin bir u¨yesi olmaktan mutluluk duyuyorum.??Go¨ru¨şmek u¨zere " sözleriyle duyurdu.

İrem Sansak'ın yeni kanalında hafta sonu haber kuşağını sunacağı ve ayrıca hafta içi bir tartışma programında sunuculuk yapacağı öğrenildi.

İrem Sansak kimdir?

Kafkas göçmeni olan İrem Sansak 26 Mayıs 1988 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi’nde başladığı sinema ve televizyon eğitimini Kocaeli Üniversitesi’nde tamamlamış ve sonrasında 2 yıl boyunca pedagoji eğitim almıştır. 2004 yılında TGRT program biriminde ilk görevine başlayan İrem Sansak sonrasında Fox Haber, Atv Haber ve A Haber’le kariyerine devam etmiştir. Can Gürzap ve Arsen Gürzap’ın sahibi olduğu Dialog Anlatım İletişim’de diksiyon, sunuculuk ve spikerlik eğitimleri alan İrem Sansak bir dönem bale ve tiyatro da yapmıştır.

twitter takip