Demet Sağıroğlu'nun koronavirüs açıklaması: '10 gündür hastayım....'

Demet+Sa%C4%9F%C4%B1ro%C4%9Flu%E2%80%99nun+koronavir%C3%BCs+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1:+%E2%80%9910+g%C3%BCnd%C3%BCr+hastay%C4%B1m....%E2%80%99
ABONE OL

Tüm dünyayı alarma geçiren koronavirüs salgını hakkında bir paylaşım da şarkıcı Demet Sağıroğlu'ndan geldi.

Amerika'da bulunan ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, Instagaram hesabından yaptığı paylaşımla endişelendirdi. Sağıroğlu, çevresindeki birçok kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve kendisininde de bazı belirtilerin görüldüğünü ifade etti.

Test yaptırmadığını belirten Demet Sağıroğlu, 10 gündür hasta olduğunu ve yüksek ateş hariç belirtileri kendisinin de yaşadığını ifade etti.

Halsiz olduğunu ifade eden Demet Sağıroğlu, 4-5 gün ağır geçirdikten sonra, iyileşme dönemine geçtiğini düşündüğünü söyledi.
 
Demet Sağıroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
 
Bugün gazetelerde çıkan haber yüzünden beni merak eden sevgili aileme, dostlarıma, sevdiklerime, zaman zaman bana ulaşamayanları cevapsız ve merakta bırakmamak için yazıyorum bu yazıyı. ( maalesef tam bu zaman da telefon bazi applicationlari, her şeyi siler oldu whatsup dahil) Evet, New York’ta durumlar kötü. Ben de 10 gündür hastayım. Ama endişelenmeyin lütfen. Çevremizde bir çok kişinin testi maalesef pozitif çıktı ve bütün belirtileri; yüksek ateş hariç ben de geçirdim, geçiriyorum. Az atesim var hep var. Bu virus ilginc bir canli, herkeste farkli semptomlar oldugunu da duyuyorum Test yaptirmadim.Ve sanırım 4-5 gün ağır geçirdikten sonra, iyileşme dönemine geçtim. Biraz halsizim. Kimseyi endişelendirmemek için yakınlarım haricinde bildirmedim. Herkese ilgi ve sevgisinden dolayı minnettarım, teşekkür ederim. Sizler, ailem ve dostlarım; bana “sevgi” nin kıymetini bir kere daha gösterdiler ve gösteriyorsunuz, teşekkür ederim. Her türlü hastalık geçiren ve geçirecek herkese çok geçmiş olsun. Siz o virüslerden güçlüsünüz, unutmayın!
 
Demet Sağıroğlu daha sonra da, Twitter hesabından kendisine gelen geçmiş olsun mesajlarına teşekkür etti.
 
Demet Sağıroğlu, geçen ay Zülfü Livaneli ile Amerika'da konserler vermiş ve bu konserlere katılan birçok kişide koronavirüs tespit edilmişti.
twitter takip