Cüneyt Özdemir'den müzisyenlere: Homurdanmayın!

C%C3%BCneyt+%C3%96zdemir%E2%80%99den+m%C3%BCzisyenlere:+Homurdanmay%C4%B1n%21;
ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı 'kademeli normalleşme' takviminde müzisyenler yine görmezden gelindi. Sanatçılar sosyal medyada bu duruma tepki gösterirken, YouTube'da program yapan Cüneyt Özdemir'in yaptığı paylaşım tepkileri daha da artırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü kabine toplantısının ardından yeni normalleşme takviminin detaylarını açıklamıştı. Ancak Erdoğan'ın açıkladığı "kademeli normalleşme" planında müzik sektörü ve müzik emekçileri yok sayıldı. Sanatçılar, Twitter'da bu duruma sert tepki gösterirken, YouTube'da program yapan Cüneyt Özdemir'in attığı bir tweet tepkilerin dozunu daha da artırdı.

Özdemir, Twitter'dan paylaştığı mesajında müzisyenlere "Sanatçı dostlarımız homurdanmak yerine buyrun yayına bağlanın ve derdinizi anlatın" dedi.

Bu paylaşımın ardından, sanatçılar Fırat Tanış, Gökhan Özoğuz ve Güneş Duru gibi isimlerden tepki mesajları geldi.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un yanıtı şöyle:

Ülkemizdeki Sanatçı ve O sektörün emekçileri Pandemi boyunca “HİÇBİR YARDIM ALMADAN” Ayakta kalmaya çalıştı, tıpkı diğer tüm sektörlerdeki Emekçiler gibi. 1.5 senedir kuruş girmedi keselerine Bunun adı Sanatı, Sanatçıyı ölüme terketmektir.

Fırat Tanış: Yayınını da al git!

Fırat Tanış, Özdemir’i etiketlediği paylaşımına “Yayınını al da git” notunu düştü. Gazeteci Onur Öncü, “Sanatçılara “homurdanmak yerine gelin yayına çıkın” diyen Cüneyt Özdemir, Hadi Özışık ve Rasim Ozan Kütahyalı kankalarıyla takıla takıla onların dilini almış. Şimdi yine yayına çıkıp “bi baktım yine TT’yim hahahahahah” der” ifadelerini kullandı.

Güneş Duru ise Özdemir’in ‘homurdanmak’ tepkisine "insanlar intihar notlarıyla, aç kalarak, enstrümanlarını satarak, pazarcılık yaparak homurdanıyorlar @cuneytozdemir kardes. tabii sanatçının çapı belli. senin gibi gazeteciliğin öldüğü bir ortamda tezgahı her daim en doğru yere açabilecek ilişkilerimiz, omurgamız yok" ifadeleriyle yanıt verdi.

twitter takip