Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter atışması!

Cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1+Erdo%C4%9Fan,+Meral+Ak%C5%9Fener+ve+Kemal+K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu%E2%80%99nun+Twitter+at%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1%21;
ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyaya gelecek düzenlemelerden söz ederken Netflix'i de saymasına tepki göstermek için Meral Akşener'in Twitter'dan yayınladığı mesaj ve Kılıçdaroğlu ile Erdoğan'dan gelen cevaplar komik bir diyaloga sahne oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamada; sosyal medyaya yönelik kısıtlama, düzenleme hatta kapatmaya yönelik ifadeler kullanması gün boyu gündemin en sıcak konularından bir tanesiydi.
 
Cumhurbaşanı Erdoğan'ın Twitter, YouTube gibi sosyal medya mecralarını sayarken dünyaca ünlü dijital içerik platformu Netflix'i de teleffuz etmesi ise hem "O ne zaman sosyal medya mecrası oldu. Ne istiyorsunuz bu platformdan" diyerek tepki çekti hem de esprisi konusu oldu. 
 
Netflix ile ilgili esprili paylaşım yapanlardan bir tanesi de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener oldu. Akşener'in Twitter hesabından yaptığı paylaşımın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'ın verdiği cevaplarla da siyasi isimler arasında ilginç bir diyalog yaşandı. 
 
Meral Akşener, Netflix'in popüler dizisi Dark'ın son sezonuna gönderme yaparak "Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim Sayın Erdoğan" mesajını paylaştı.
 
Akşener'in bu mesajına Kemal Kılıçdaroğlu'dan bir karşılık geldi. Kılıçdaroğlu, "Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir" yorumunda bulundu.
 
Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun bu dikkat çeken mesajından sonra Erdoğan'dan da bir paylaşım geldi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında "Onlar dizi izleyip film çeviredursun, biz hizmet edip tarih yazmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu cevabı ise karşılıksız kalmadı. 
 
Meral Akşener'den Erdoğan'a, bir dönem TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin setini ziyaret ettiği anların fotoğrafıyla karşılık verdi.
 
Akşener, Erdoğan'ın dizi setinde çekilen fotoğrafını paylaşarak "Emin misin Sayın Erdoğan" mesajını yayınladı.
twitter takip