Çukur oyuncularının babalık heyecanı: 'Hayatımıza uykusuzluk getirdin...'

%C3%87ukur+oyuncular%C4%B1n%C4%B1n+babal%C4%B1k+heyecan%C4%B1:+%E2%80%99Hayat%C4%B1m%C4%B1za+uykusuzluk+getirdin...%E2%80%99
ABONE OL

Arka arkaya baba olan Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil, bebekleriyle ilk sosyal medya paylaşımlarını yaptı.

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Çukur' dizisinde iki kardeşi canlandıran ünlü oyuncular Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil geçtiğimiz günlerde baba oldu.
 
Oyuncu çift Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun'un Marsel adını verdikleri oğulları iki gün önce dünyaya geldi.
Necip Memili ve Didem Dayıcıoğlu çifti de önceki gün kızları Asya'yı kucaklarına almışlardı.
 
Baba olan iki ünlü oyuncudan bebekleri ile ilk paylaşım da geldi.
 
Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile bebeklerinin yüzünün görünmediği bir kareyi Instagram hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:
 
Duygularımı anlatabilecek kadar kalemim kuvvetli değil ama en azından teşekkür edebilirim. Allah'a şükür canına kurban Cansu... Hoş geldin oğlum..
 
 
Anne olan Cansu Tosun ise aynı kareyi paylaşarak duygularını şu şekilde ifade etti:
 
Sizinle bu benzersiz anların karelerini paylaşmak istedik. 'Tarifsiz' derler ya hep, gerçekten öyleymiş... Her saniye şükretmeme sebep olan kocaman bir mucize... 41 haftanın sonunda bu mucizeye kavuştuk. Erkan; sen nasıl bir eş, sevgili, arkadaş, ruh ve babasın... Her saniyesi için şükür... Mucizelere inan... Bu yolculuğa giren ya da girmek isteyen herkese güç ve inanç diliyorum. Kolaylık ile geçsin...
 
 
NECİP MEMİLİ: "HAYATIMIZA UYKUSUZLUK GETİRDİN... "
 
Necip Memili ise, kızı Asya'nın ayaklarının göründüğü kareyi Instagram'ın hikaye kısmından paylaşarak şu notu düştü ve babalık heyecanını paylaştı:
 
Bu hayatımıza renk ve neşe getirdin, tabi uykusuzluk ve daha bir sürü... Ama bu hayatta bir insanın başına gelen en güzel şey evladı sanırım. Hoş geldin başıma gelen en güzel şey.
 
 
 
twitter takip