CNN Türk muhabirinin acı kaybı! 27 yaşındaki kuzeni koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!

CNN+T%C3%BCrk+muhabirinin+ac%C4%B1+kayb%C4%B1%21;+27+ya%C5%9F%C4%B1ndaki+kuzeni+koronavir%C3%BCs+nedeniyle+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti%21;
ABONE OL

Cnn Türk muhabiri Ceylan Sever, koronavirüs tedavisi gören kuzeninin vefat ettiğini açıkladı.

CNN Türk muhabiri Ceylan Sever'in geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını duyurduğu 27 yaşındaki kuzeni hayatını kaybetti.
 
Ceylan Sever, geçtiğimiz günlerde koronavirüs tedavisi geçirmiş ve iyileşmiş bir plazma bağışçısına ihtiyaçları olduğunu belirterek kuzeninin hastalığa yakalandığını duyurmuştu.
 
Sever, açıklamasında; Kuzenime Covid-19 teşhisi kondu. 27 yaşında 1.90 boyunda neredeyse 100 kilo dağ gibi adam.Hiçbir kronik rahatsızlığı yok.Ama nedense çok ağır geçiriyor" ifadelerine yer vermişti.
 
Ceylan Sever, dün ise acı haberi duyurdu. 
 
Sever, Twitter hesabından kuzeniyle çekilen bir çocukluk fotoğrafını paylaşarak, "Herkes seni yazmış hemi yavrum? Gitti demişler, Uğurcan gitti. Gittin mi yavrum? Gitti mi benim kuzum şimdi? Bakın biz böyle büyüdük. Bunun için mi büyüdük? Büyümeseydik ya hep öyle kalsaydık! Geri gelsin çocuğum gitmesin. Hayalleri var,sevdiği var. Gitmesin böyle yarım kalınmaz" sözleriyle üzüntüsünü belirtti. 
 
twitter takip