CHP'li vekilden Ahmet Hakan'ın yazısına cevap: 'Akıl verme, gazetecilik yap'

CHP%E2%80%99li+vekilden+Ahmet+Hakan%E2%80%99%C4%B1n+yaz%C4%B1s%C4%B1na+cevap:+%E2%80%99Ak%C4%B1l+verme,+gazetecilik+yap%E2%80%99
ABONE OL

CHP'li Engin Erkoç, Ahmet Hakan'ın CHP'nin siyaseti sertleştirdiği yönündeki yazısına 'Akıl verme, gazetecilik yap' diyerek karşılık verdi.

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya milletvekili Engin Özkoç, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel hakkındaki yazısına tepki gösterdi.
 
Erkoç, Ahmet Hakan'ın Özgür Özel'in açıklamalasının siyaseti sertleştirdiğini söylediği yazısını paylaşarak "Siyaseti sertleştiren Özgür Özel değil, sizin yalan,gerçekleri gizleyen gazeteciliğiniz" dedi.
 
Ahmet Hakan, dünkü köşe yazısında; Özgür Özel'in, Devlet Bahçeli'nin söylediği "Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz" sözü için "Bu söz Sivas katliamından önce yerel bir gazetede manşet olmuştu" açıklamasının ve "Saray rejiminin sonu geliyor" sözlerinin siyaseti sertleştirdiğini ve bu durumun CHP'ye bir katkısı olmayacağını, CHP'nin bu kısır çekişmelerin olmadığı bir ortamda gelişebileceğini yazmıştı. 
 
Ahmet Hakan'ın bu sözlerine cevap ise CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç'dan geldi.
 
Ahmet Hakan'ın CHP'ye akıl vermesinden bıktıklarını belirten Özkoç, Hakan'ın yazısını "Akıl verme, gazetecilik yap kardeşim, zaten gazeteciliği iyi yaparsan bu vatana bir Cumhurbaşkanı’nından bile büyük hizmet etmiş olursun" sözleriyle eleştirdi.
 
twitter takip