CHP'den İsmail Türüt için açıklama geldi: 'Hakarete bile değmezsin...'

CHP%E2%80%99den+%C4%B0smail+T%C3%BCr%C3%BCt+i%C3%A7in+a%C3%A7%C4%B1klama+geldi:+%E2%80%99Hakarete+bile+de%C4%9Fmezsin...%E2%80%99
ABONE OL

CHP Rize İl Başkanlığı, tepki çeken sözlerinden sonra İsmail Türüt hakkında bir açıklama yaptı...

Türkücü İsmail Türüt'ün Kanal 7 ekranlarında telefonla bağlandığı sahur programında CHP ile ilgili söylediği repki çeken sözlerin ardından CHP Rize İl Başkanlığı'ndan bir açıklama yapıldı.
 
İsmail Türüt dün gece yarısı Mustafa Karataş ile Sahur Vakti programına telefonla bağlandı. 
 
Programda koronavirüs salgını hakkında konuşurken konu dışına çıkan ve siyasi propaganda yapan İsmail Türüt, "Bu dönemde Allah'tan başımızda CHP gibi bir iktidar yok. Yoksa size yemin ediyorum bu milletin yarısı ölürdü" dedi. 
 
Programın sunucusu Mustafa Karataş da, Türüt'e engel olmayarak, "Benim programlarda ben siyaset yaptırmıyorum ama baştan da kendim İsmail Türüt dobra dobra konuşur dedim. Seni de susturamayacağım şimdi madem gönlünden geldi. Millet hakikatı görüyor, doğru birdir" karşılığını vermişti.
 
Daha önce de, 31 Mart yerel seçimlerinde bestelediği şarkı ile de CHP ve CHP Genal Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen İsmail Türüt'ün bu açıklaması tepkiyle karşılanırken konuyla ilgili  CHP Rize İl Başkanlığı'ndan bir açıklama yapıldı.
 
CHP Rize İl Başkanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; İsmail Türüt'ün de Rizeli olmasına vurgu yaparak, "Senin boğazındaki lokmanın adıdır CHP. CHP , bölgeye çayı getiren siyasi iktidarın adıdır. İlk çay fabrikasını kuran, vatandaşa çay tarlasına girmesi için kredi veren ve toplamış olduğun tüm çayı satın alacağız diye garanti veren ve alan partinin adıdır" denildi.
 
Açıklamada; İsmail Türüt için "Ülke olarak bir bütün olarak salgına karşı mücadele etmemiz gerekirken yapılan bu açıklamadan sonra... Sen bizim için hakarete bile değmeyen bir şeysin" sözlerine  yer verildi.
 
Açıklama'nın tamamı şu şekilde:
 
Şaklabanlıklara cevap vermek ihtiyacı duymayız , ama şunu söylemeden geçmeyelim , Unutma,her aldığın lokmada hatırla çünkü ; senin boğazındaki lokmanın adıdır CHP. CHP , bölgeye çayı getiren siyasi iktidarın adıdır.
 
 
 
İlk çay fabrikasını kuran, vatandaşa çay tarlasına girmesi için kredi veren ve toplamış olduğun tüm ÇAYI SATIN ALACAĞIZ diye garanti veren ve alan partinin adıdır..
 
Hani biliyoruz seni, ama insan en azından yediği lokmaya ihanet etmez..
Senin çevrende de CHP ye oy veren bir sürü insan vardır, dostların vardır onların yüzüne nasıl bakacaksın.
 
Gerçi sen bakarsın..
 
Ülke olarak bir bütün olarak salgına karşı mücadele etmemiz gerekirken yapılan bu açıklamadan sonra;
 
 
 
Sen bizim için hakarete bile değmeyen bir şeysin.
 
twitter takip