Cezaevinde diş ağrısıyla mücadele eden Murat Ağrıel hakkında yeni gelişme! Hastaneye sevki yapıldı!

Cezaevinde+di%C5%9F+a%C4%9Fr%C4%B1s%C4%B1yla+m%C3%BCcadele+eden+Murat+A%C4%9Fr%C4%B1el+hakk%C4%B1nda+yeni+geli%C5%9Fme%21;+Hastaneye+sevki+yap%C4%B1ld%C4%B1%21;
ABONE OL

Dört aydır cezaevinde bulunan gazeteci Murat Ağrıel, diş ağrısı şikayetinin ciddi boyutlara ulaşmasının ardından hastaneye sevk edildi.

Libya'da şehit olan MİT görevlisinin cenaze haberi hakkındaki paylaşımları nedeniyle dört aydır cezaevinde olan Yeniçağ gazetesi Murat Ağrıel'in diş ağrısı şikayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
 
Son günlerde cezaevinden şiddetli bir şekilde diş ağrısı çektiği, antibiyotik tedavisinin yetersiz kaldığı ve diş etlerinin şiştiği haberleri geşen Murat Ağrıel'in hastaneye sevki yapıldı.
 
Murat Ağrıel'in diş tedavisi görmek için şuan hastanede bulunuyor.
 
Haberi avukat Celal Ülgen, Twitter hesabından "Av. Ziya İlker Göktaş’tan aldığım son dakika bilgisi: Murat AĞIREL’in hastaneye sevki yapıldı ve şu anda Diş tedavisi için hastanede" mesajıyla duyurdu.
 
 
Celal Ülgen, dün odatv'de yayınlanan yazısında Murat Ağrıel'in diş ağrısı şikayetinin ciddi olduğunu ve gazetecinin çektiği sancıları anlatmıştı. 
 
 
 
twitter takip