Cem Yılmaz'ın talebi kabul edildi! O fotoğraflara erişim engeli geldi!

Cem+Y%C4%B1lmaz%E2%80%99%C4%B1n+talebi+kabul+edildi%21;+O+foto%C4%9Fraflara+eri%C5%9Fim+engeli+geldi%21;
ABONE OL

Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile evinin havuzunda çekilen fotoğrafları için talep ettiği erişim engeli kararının reddedildiği yönünde haberler yapılmıştı ancak ünlü komedyen talebinin kabul edildiğini açıkladı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın geçtiğimiz günlerde sevgilisi Serenay Sarıkaya ile Bodrum'daki evinin havuzunda çekilen fotoğrafları için yaptığı erişim engeli talebi kabul edildi.
 
Cem Yılmaz, magazinburada.net isimli bir magazin sitesinde sevgilisi Serenay Sarıkaya ile Bodrum'daki evinin havuzunda çekilen fotoğrafların yayınlanmasına sinirlenerek mahkemeye başvurmuştu. Yılmaz, fotoğrafları yayınlayan siteyi ev gözetlemekten dava edeceğini söyleyerek özel mülkünün içinde izinsiz çekilen fotoğraflara tepki göstermişti.
 
Bugün, söz konusu internet sitesi de dahil olmak üzere bazı gazete ve internet sitelerinde Cem Yılmaz'ın talebinin reddedildiği haberlerinin çıkmasının ardından da, Yılmaz bir açıklama yaptı. 
 
Talebinin kabul edildiğini açıklayan ve mahkeme kararının resmini paylaşan Cem Yılmaz, "Israrla,ev gözetleme konusunu olağanlaştırma cabanızı anlıyorum..Mahkeme kararını “magazin” sayfaları, sosyal medya hesapları  “talebi reddedildi” diye vermiş...Bu çocukca şeyi niye yapıyorsunuz? Açık bir türkçe ile yazıyor aşağıda...İnsanların evini gözetleyemezsiniz.Bu" mesajını yayınladı.
 
twitter takip