Cem Yılmaz'ın dava açacağını duyurduğu internet sitesinden açıklama: 'Bu davaları gazeteciler kaybetmiyor... '

Cem+Y%C4%B1lmaz%E2%80%99%C4%B1n+dava+a%C3%A7aca%C4%9F%C4%B1n%C4%B1+duyurdu%C4%9Fu+internet+sitesinden+a%C3%A7%C4%B1klama:+%E2%80%99Bu+davalar%C4%B1+gazeteciler+kaybetmiyor...+%E2%80%99
ABONE OL

Cem Yılmaz'ın sevgilisi Serenay Sarıkaya ile kendisini Bodrum'daki evlerinde görüntüleyen magazin sitesine dava açacağını duyurmuştu. Söz konusu haberi yapan siteden bir açıklama geldi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın sevgilisi Serenay Sarıkaya ile Bodrum'daki evinin havuzunda fotoğraflarını çekip yayınlayan internet sitesinden bir açıklama geldi.
 
Cem Yılmaz, özel mülkünde izinsiz fotoğrafları çekildiği için haberi yapan magazin sitesini dava edeceğini açıklamıştı.
Haberi yayınlayan magazinburada.net sitesinden, Yılmaz'ın dava açacağını açıklamasının ardından bir açıklama geldi.
 
Cem Yılmaz'ın açıklaması nedeniyle sosyal medyada hakaret ve tehdite maruz kaldıklarını belirten magazinburada.net sitesi ünlülerin istediği gibi bir yayın politikası izlemediklerini ifade etti.
 
Sitelerinde Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ile ilgili pozitif içerikli haberlerin de olduğunu belirten site yetkilileri yaptıkları haberin sıradan ve rutin bir magazin haberi olduğunu aktardı.
 
Buna benzer davaları daha önceki örneklerde gazetecilerin kaybetmediğini belirterek, "Çekilen görüntü yasal ve kanunlara uygundur" denildi.
 
Magazinburada.net açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
 
www.magazinburada.net’in Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ile ilgili haberi gündem olmuş ve yerel, ulusal birçok yayın organı tarafından haber olarak görülmüştür. Maalesef Cem Yılmaz’ın resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama sonucu yayın organlarımız sosyal medya üzerinden yüzlerce hakarete ve tehdide maruz kalmıştır. Magazin gazetecileri yıllardır saldırılara, haksız itham ve hakaretlere karşı mücadele etmektedir. Biz tabii ki ünlülerin istediği bir yayın politikası izlemiyoruz. Başarılı işleri alkışlıyor, eleştirilecek ünlüleri eleştiriyor, kamuya mal olmuş insanların iş ve özel hayatlarını yayın organlarımızın sayfalarına, ekranlara ve dijital mecralara taşıyoruz.
 
Platformlarımızda Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ile ilgili daha önce yapılmış onlarca pozitif haberi görebilirsiniz. Bağımsız, özgür ve tarafsız bir ekibin ürettiği içerikleri okur ve izleyicilerle buluşturan yayın organlarımız Türkiye’de kamuya mal olmuş bütün ünlülere eşit mesafededir. Hukuka uygun yaşam, kültür sanat ve magazin haberleri yapar. Kimseye karşı olmadığı gibi kimsenin yanında da değildir. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya milyonlarca hayranı olan sevilen beğenilen iki tanınmış isimdir.
 
Benzer şekilde defalarca ekranlarda, gazetelerde, dijital mecralarda haberleri yapılmıştır. Kısa bir araştırma ile Cem Yılmaz ile ilgili daha önce yapılmış evinde, havuzunda çekilmiş onlarca habere dijital mecralarda rastlamak mümkündür. www.magazinburada.net’in yaptığı da sıradan, rutin bir magazin haberidir. Geçmişte yüzlerce örneğini göreceğimiz, dava konusu olmuş birçok haber mevcuttur. Bu davaların hiçbirini gazeteciler kaybetmemiştir. Çekilen görüntü yasal ve kanunlara uygundur.
 
www.magazinburada.net ekibinin kimse ile kavga etmek gibi bir niyeti yoktur. Bundan sonra da olmayacaktır. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, dünya çapında tanınırlığı olan, biz gazetecilerin de saygı duyup, takdir ve takip ettiği iki sanatçıdır. Ama bilinmelidir ki yayın organlarımız tehdit, dava, küfür ile susturulamaz. Yasalar çerçevesinde gücümüz yettiğince bağımsız ve tarafsız haberlerle sizlerle olmaya devam edeceğiz. Gününüz aydınlık, fikriniz hür, vicdanınız yanınızda olsun.
 
 
twitter takip