Cem Yılmaz: 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Ahmet Hakan'a'

Cem+Y%C4%B1lmaz:+%E2%80%99En+%C4%B0yi+Kad%C4%B1n+Oyuncu+%C3%96d%C3%BCl%C3%BC+Ahmet+Hakan%E2%80%99a%E2%80%99
ABONE OL

Geleceğin Güçlü Kadınları ödül töreninde sahneye çıkan ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ahmet Hakan'ın 'Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi' adlı yazısından sonra yaşanan polemikle ilgili ilginç bir gönderme yaptı.

Geleceğin Güçlü Kadınları ödül töreninde sahneye çıkan Cem Yılmaz'ın "Sizi bütün cinsiyetsiz duygularımla selamlıyorum. En İyi Kadın Oyuncu Ödülü; ödülü veren Hazal Kaya, kazanan Ahmet Hakan" sözleri salondan büyük alkış aldı ve kahkahalara boğdu.

Neler olmuştu?

Gazeteci Ahmet Hakan, Netflix'te yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde rol alan Hazal Kaya'nın oyunculuğunu köşesinde "Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi" başlıklı bir yazı ile eleştirmişti. 

"Haddiniz değil"

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ise Twitter'dan yaptığı paylaşımda Hakan'a yanıt vermişti. Hazal Kaya açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: "Bazılarının eleştirinin adaletine dair terazisi kaymış olabilir. Ama teraziniz kayarken bedenime, varlığıma nefret içerikli yorumlar yapamazsınız! Hele ayrıcalıklı konumlarını korumak için yeri gelince nasıl sustuklarını bildiklerimiz hiç yapamaz! Haddiniz değil!"

twitter takip