Cem Küçük'ün Ahmet Hakan yazısı hakkında flaş gelişme!

Cem+K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk%E2%80%99%C3%BCn+Ahmet+Hakan+yaz%C4%B1s%C4%B1+hakk%C4%B1nda+fla%C5%9F+geli%C5%9Fme%21;
ABONE OL

Cem Küçük'ün, Ahmet Hakan hakkında yazdığı hakaret dolu yazı Türkiye Gazetesi'nin internet sitesinden kaldırıldı.

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük son günlerde sert bir polemik içine girdiği Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan hakkında bugün oldukça ağır ifadelerin yer aldığı bir yazı kaleme almıştı. Sosyal medyada da dikkat çeken bu yazı Türkiye gazetesinin internet sitesinden kaldırıldı.

Cem Küçük, bugünkü yazısında Ahmet Hakan için şu ifadelerin yer aldığı bir yazı yazmıştı:

Ben sana bizim taraftansın demedim. Bizim taraftan değilsin ama sen bizim tarafın köpeğisin. Eskiden Aydın Doğan’ın köpeğiydin, şimdi ise bizim köpeğimizsin. Sahibin değişiyor ama her devir sen bir köpeksin. Biz yat desek yatıyorsun. Kalk desek kalkıyorsun. Havla dediğimizde işte Ekrem İmamoğlu’na yaptırdığımız gibi havlıyorsun. Fakat bu toplumda bir küçük zerre itibarın kalmadığı için de İmamoğlu’nun ekmeğine yağ sürerek yine bizim tarafa zarar veriyorsun. Sen şimdi hem bir yandan bizim emrimizde köpeklik edip diğer taraftan da “Bakın ben size dolaylı olarak o yayınla yardım ettim Sayın İmamoğlu. Aslında ben sizin taraftanım” diye mesaj gönderirsin. Binali Yıldırım kazanırsa da “İşte ben o yayınla İmamoğlu’na operasyon çektim ve o sayede biz kazandık” dersin. Sen busun ve ülkemizdeki herkes senin böyle bir rezil tip olduğunu biliyor artık. Tıpkı Tosun Mehmet Aydın’sın sen" 

Buket Aydın'ı Kanal D'den göndermek isteyen Ahmet Hakan'mı? haberini okumak için tıklayınız

Küçük ayrıca; Ahmet Hakan’ın Kanal D Haber’in başına geçebilmek için Buket Aydın’ı kovdurmaya çalıştığını ve internet sitelerine Buket Aydın hakkında bilgiler sızdırıp haberler yaptırdığını da iddia etmişti.

Bu yazı ve iddialara Ahmet Hakan'dan henüz bir cevap gelmedi ancak konuyla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Yazı, Türkiye Gazetesi'nin internet sitesinden kaldırıldı.

Öte yandan; iki gazeteci arasında başlayan bu polemik sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Cem Küçük sosyal medyada TT(Trend Topic) listesine girdi.

Sosyal medya kullanıcıları ikilinin polemiği için "İkinizin de birbiriniz için söylediklerine katılıyoruz. O kadar haklısınız ki" gibi yorumlar yaptı. 

 

twitter takip