Can Ataklı Barış Yarkadaş'ı eleştirdi; tartışmaya Sedat Peker de katıldı

Can+Atakl%C4%B1+Bar%C4%B1%C5%9F+Yarkada%C5%9F%E2%80%99%C4%B1+ele%C5%9Ftirdi;+tart%C4%B1%C5%9Fmaya+Sedat+Peker+de+kat%C4%B1ld%C4%B1
ABONE OL

Gazeteci Can Ataklı, Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş'ın geçtiğimiz gün köşesinde yer verdiği yazıyı eleştirdi. Söz konusu tartışmaya suç örgütü lideri Sedat Peker de katıldı.

Korkusuz Yazarı Can Ataklı, Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş'ın geçtiğimiz günlerde köşesinde yer verdiği yazıyı 'Neden bu kadar suç örgütü diyorsun' diyerek eleştirdi.

Söz konusu tartışmaya suç örgütü lideri Sedat Peker de katıldı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Peker, ''Bırakınız söylesinler. Yoksa bu arkadaşlar hakkında suçluyu övmekten dava açabilirler'' ifadelerini kullandı.

''Sizden tek ricam, bu arkadaşlar benim için suç örgütü üyesi desinler, bu kadar büyük organizasyonun içinde bu kadar anlı şanlı isimlerin içinde, hele ki önümüzdeki videolarda katılacak çok daha önemli isimlerin içinde benim suç örgütü lideri olmam yakışık almaz'' diye yazan Peker paylaşımında, ''birçok siyasetçi Sedat Peker’e sevgi çoğalırsa bu ileride siyaset işlerine dahil olur diye düşünüyorlar'' ifadelerine yer verdi.

Peker'in paylaşımları şöyle: 

 

 

 

 

 

 

twitter takip