Çam ağaçlarını kesen imam ve muhtar hakkında yasal işlem başlatıldı!

%C3%87am+a%C4%9Fa%C3%A7lar%C4%B1n%C4%B1+kesen+imam+ve+muhtar+hakk%C4%B1nda+yasal+i%C5%9Flem+ba%C5%9Flat%C4%B1ld%C4%B1%21;
ABONE OL

Denizli’nin Kale ilçesine bağlı Kırköy mahallesi muhtarı Hasan Abır ile mahalle İmamı Ali Yıldız mezarlıkta bulunan asırlık çam ağaçlarını kestikleri gerekçesiyle Kale İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından göz altına alındı. İmam ve muhtar hakkında mezarlıkta bulunan çam ağaçlarını izinsiz kesmek suçundan tahkikat başlatıldı.

Geçtiğimiz yıl, Denizli’nin Kale ilçesine bağlı Kırköy mahallesinde gece geç saatlerde mahalle imamı Ali Yıldız ve muhtar Hasan Abır tarafından mezarlıkta bulunan çam ağaçları ağaç kesme makinesi ile kesilmiş ve bu duruma mahalle halkı tepki göstermişti. 
 
 
Mahalle sakinleri bu olayın ört bas edildiğini belirterek, “İmam ve muhtar hakkında çok sayıda şikayette bulunduk. Yetkililer işlem yapmadı. Her yeri aradık bir sonuç alamadık. Muhtar pek önemli değil ancak bir imam haklı hakla mezarlıkta çam ağacı keser anlamış değiliz” dediler.
 
 
Denizli Müftülüğü ise İmam Ali Yıldız ile ilgili ilk yaptığı açıklamada görevden alırız açıklaması yapmıştı. Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ise konu ile ilgili sessizliğini koruyor…
 
twitter takip