Çalışanlar toplantıya çağırıldı! Olay TV'nin eski patronu Hüseyin Köksal tasfiye kararı mı aldı?

%C3%87al%C4%B1%C5%9Fanlar+toplant%C4%B1ya+%C3%A7a%C4%9F%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1%21;+Olay+TV%E2%80%99nin+eski+patronu+H%C3%BCseyin+K%C3%B6ksal+tasfiye+karar%C4%B1+m%C4%B1+ald%C4%B1?
ABONE OL

25 Aralık'ta yayın hayatına son veren Olay TV'nin eski ortağı Hüseyin Köksal, bir süredir yeni bir frekans arayışındaydı... İddiaya göre, Köksal medya yatırımından vazgeçiyor!

İş insanı Cavit Çağlar'ın sahibi olduğu Olay TV, 30 Kasım'da yenilenmiş kadrosuyla İstanbul'daki yeni ofisinde izleyiciyle buluşmuştu...

Kadrosuna tecrübeli isimleri transfer eden kanalın muhalif haber ve yorumları iktidarı rahatsız etmiş, HDP Meclis Grup toplatısının yayınlanması ise uzun süre konuşulmuştu. Çağlar'ın "Bu yayın politikası beni aştı, ismimi de frekansımı da çekiyorum" çıkışının ardından Olay TV 25 Aralık'ta yayın hayatını sonlandırmıştı.

İş insanı Cavit Çağlar ile yolları ayrılan Olay TV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Köksal ise yeni bir kanal arayışındaydı. Olay TV'nin yüzde 70 finansmanını sağlayan Köksal, son olarak KRT TV’yi satın almak için görüşmeler yürütmüş, ancak olumlu bir sonuç alamamıştı.

Bugün ise özellikle de çalışanları yakından ilgilendiren yeni bir söylenti ortaya atıldı. İddiaya göre; çalışanlar yarın saat 11:00’de toplantıya çağırıldı. Toplantının içeriği henüz bilinmiyor, ancak yeni bir kanal bulamayan Hüseyin Köksal'ın tasfiye kararı aldığı iddiası ortaya atıldı.

Twitter’da ‘Parya’ isimli sosyal medya kullanıcısı, “İddia, Olay TV’nin kapanmasının ardından, yeni kanal arayışları devam eden Hüseyin Köksal ve ekibi, yapılan görüşmelerden bir sonuç elde edemeyince tasfiye kararı aldılar, durumun yarın çalışanlara iletileceği söyleniyor.” ifadelerini kullandı.

twitter takip