Çalışanına el öptürüp dolar verdiği fotoğraf büyük tepki çekmişti... Turizm Bakanı'nın eşi Fransız medyasına haber oldu!

%C3%87al%C4%B1%C5%9Fan%C4%B1na+el+%C3%B6pt%C3%BCr%C3%BCp+dolar+verdi%C4%9Fi+foto%C4%9Fraf+b%C3%BCy%C3%BCk+tepki+%C3%A7ekmi%C5%9Fti...+Turizm+Bakan%C4%B1%E2%80%99n%C4%B1n+e%C5%9Fi+Frans%C4%B1z+medyas%C4%B1na+haber+oldu%21;
ABONE OL

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un elini öptürdüğü çalışanına 100 dolar verdiği fotoğraf, Türk medyasından sonra Fransız medyasında da haber oldu.

Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un elini öptürdüğü çalışanına 100 dolar verdiği kareyi sosyal medyada paylaşması büyük tepki toplamıştı. Ersoy'un o fotoğrafı, Türkiye medyasından sonra Fransız medyasına da haber oldu.

Türkiye, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy'un sosyal medya hesabından yayınladığı utanç verici kareyi konuşmuş ve büyük tepki göstermişti.

Ersoy'un yayınladığı skandal karede ise; elini öptürdüğü çalışanına 100 dolar verdiği görülmüştü.

Ersoy, her ne kadar bu fotoğrafı yayından kaldırıp, şarkıcı Alişan'ın yeğenlerine dolar vermesini ti'ye almak amacıyla paylaştığını söylese de tepkiler çığ gibi büyümüş ve olay medyada geniş yankı uyandırmıştı.

İşte o insanlık onurunu ayaklar altına alan fotoğraf, önceki gün Fransa'nın önde gelen medya organlarından France24'te de yer aldı.

"Türk Bakanın eşi, ekonomik krizin ortasında servet gösterişi yapınca eleştirildi" başlığıyla yayınlanan haberde Parisli gazeteci Guillaume Perrier'ın “Turizm bakanının eşi tarafından paylaşılan fotoğraf, AKP'nin 17 yıl boyunca halktan ne kadar uzaklaştığını gösteriyor" şeklindeki yorumuna da yer verildi. 

twitter takip