Çağlar Cilara'dan KRT Genel Müdürü'ne cevap: 'CHP'nin parasıyla yayın yapmak kolay...'

%C3%87a%C4%9Flar+Cilara%E2%80%99dan+KRT+Genel+M%C3%BCd%C3%BCr%C3%BC%E2%80%99ne+cevap:+%E2%80%99CHP%E2%80%99nin+paras%C4%B1yla+yay%C4%B1n+yapmak+kolay...%E2%80%99
ABONE OL

KRT TV'nin eski haber müdürü Çağlar Cilara, Genel Müdür Adnan Bulut'un hakkında attığı mesaja cevap verdi.

KRT TV'nin eski Haber Müdürü olan gazeteci Çağlar Cilara, kanalın kendisi hakkında bir tweet atan Genel Müdürü Adnan Bulut'a cevap verdi.
 
KRT Genel Müdürü Adnan Bulut, 2018 yılında kurumdan ayrılan Çağlar Cilara üzerinden kanala yöneltilen eleştirilere Twitter'dan tepki gösterdi.
 
Bulut, dün Twitter hesabından paylaştığı bir tweette Cilara'nin profilini paylaştı ve "Aşağıdaki kişinin KRT TV ile ilişkisi yoktur. 2018 yılında kanalla ilişkisi bitmiştir. Tepkilerinizi KRT TV'ye değil, kendi kişisel hesaplarına yönlendirin lütfen" ifadelerini kullandı.
 
Adnan Bulut'un bu mesajına da Çağlar Cilara,"CHP'nin parasıyla yayın yapmak kolay. 7 sene yarı aç yarı tok gece gündüz çalıştık kanalımızda. Herkesin sesini duyuralım diye yıllardır her kesimden yemediğim hakaret, tehdit kalmadı.CHP kanalı satın alınca bize yol göründü. Bana değil, 7 yıllık emeğime hakaret ediyorsun" karşılığını verdi.
 
Cilara, daha sonra da "Ben medyada da kendi hayatımda da hep konforlu alanlardan kaçtım.Vicdanımın sesini dinledim.Kendime yağlı bir mahalle seçebilirdim. Arkasına sığındığım mahalle ne duymak istiyorsa onları söyleyebilirdim.Ama ben mahalleleri değil, kalabalıkları seçtim. Onlarla birlikteyim. Kimin ne acısı varsa kendi acım gibi hissettim hep. Ben birilerinin duymak istediklerini değil, kalabalıkların duyurmak istediklerini söyledim, anlattım, anlattırdım.Konforlu alanlarınız, mahalleleriniz, medyalarınız, partileriniz hepsi sizin olsun, ben böyle iyiyim" mesajını paylaştı.
 
twitter takip