Burak Akkul'dan 'Çok Gezenti' açıklaması! Yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

Burak+Akkul%E2%80%99dan+%E2%80%99%C3%87ok+Gezenti%E2%80%99+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1%21;+Yeni+b%C3%B6l%C3%BCmleri+ne+zaman+ba%C5%9Flayacak?
ABONE OL

Koronavirüsü yenen ve evde tedavisine devam eden ünlü sunucu Burak Akkul, son sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

20 gün yoğun bakımda uyutularak ağır bir koronavirüs tedavisi gören ünlü sunucu Burak Akkul sağlık durumu hakkında bilgi vermeye devam ediyor.
 
Covid 19 hastalığını yenen ve karantinasına evinde devam eden Burak Akkul uyutulmaktan dolayı zayıflayan kasları için fizik tedavi görmeye de devam ediyor.
 
17 kilo verdiğini söyleyen Burak Akkul,  Instagram hesabından yaptığı açıklamada yoğun bakımda tedavi görürken ilaçların etkisiyle gördüğü kabusları da anlattı. 
 
Burak Akkul, fizik tedavi ve evde geçen günlerini "Üç saat aynı pozisyonda dizi izlediniz. Kalkarken her yeriniz tutular, bacaklarınız boşalır. Bunu 20 günle çarpın. Kaslarım tutuk, zayıf. Küçük küçük yürüyerek güçleniyorum. Ve tabi Seda Akkul'un leziz yemekleriyle. Evde hayat böyle geçiyor" diyerek anlattı.
 
Koronavirüsü yendikleri için diğer hastalara plazma bağışçısı olup olmayacaklarını da açıklayan Burak Akkul, eşi Seda Akkul'un yakın zamanda bir düşük yaşadığını, kendisinin de 17 kilo verdiği için kaslarının zayıf olduğunu ve doktorlarının kendilerini bağış için uygun bulmadıklarını ifade etti. 
 
Burak Akkul, sunuculuğunu yaptığı çekimleri için yurtdışında bulunduğu sırada virüs kaptığı "Çok Gezenti" programıyla ilgili de "Yeni bölüm bu dünya şartlarında bu sene zor. Ben yine bilgilendiririm sizi" açıklamasını yaptı.
 
Burak Akkul'un açıklaması şu şekilde:
 
Mesaj atmayın” diye aksi ihtiyar’lık yaptım biliyorum. Ama sizi habersiz bırakacak da değilim. Son halim fotodaO?Merak ettiğiniz noktaların açıklaması da aşağıda:
 
- Ben 20 gün entübe kaldım. Ama bir tedavi diğerine örnek olamaz, her DNA, her vücut farklıdır.
 
-Yoğun bakımı, uyandırılma sürecimdeki üç günde hatırlıyorum. 5-8Nisan arası. İlaç etkisi azaldıkça bende ne sanrılar ne sanrılar.. Efendim organları çıkarıp satan bir klinikmiş orası, benden katakulliyle imza almışlar, ben de orada kime ciğerimi kime retinamı verecekler, sıramı bekliyormuşum. İtaat etmezsem de beni (nedense) İzmir’in serin sularına atacaklar.. Sürekli de dışarıya beni arayanlara bağırıyorum; “Cihaat Cenk Sedaa kurtarın beni. 1.katta Nurse Station tabelasının arkasındayım, çift taraflı ayna olabilir, kırın alın beni buradaan”... Bi ara pes ettim. Karanlığa gözlerimi yumdum “tamam çıkarın kalbimi” dedim.. Bir kadın ağladı “ben vazgeçtim” dedi. Bekledim, bekledim, benden önce 7 kalp çıkarıp kutulamışlardı (sesleri) Bana gelince, durdular.. Almadılar.. Ve uyandım. Odaya çıkardılar, elim ayağım tutmuyor, 8 Nisan gecesi olmuş, nöbetçi doktorun yardımıyla Seda’yı aradım, ağladık, uçtu geldi. Beş gün odada, serum, kontroller.. ve ev!
 
-Üç saat aynı pozisyonda dizi izlediniz. Kalkarken her yeriniz tutular, bacaklarınız boşalır... Bunu 20 günle çarpın. Kaslarım tutuk, zayıf. Küçük küçük yürüyerek güçleniyorum. Ve tabi @sedaakkul’un leziz yemekleriyle.. Evde hayat böyle geçiyor.
 
-Serumlardan hortumlardan sonra en az bir hafta tatsız geliyor herşey. “Yediğim içtiğim hep covid” diyordum. Önce yumuşak sonra daha sert şeyler yiyeceksiniz; tat alma duyunuz da bu sürede, en geç 10 güne normalleşir.
 
-Plazma bağışı. Seda yakın zamanda bir düşük yaşadığı için, buna uygun değil. Benimse, kaslarından 17 kilo veren biri olarak vücudum zayıf ve tehlikelere açık. Doktorlar şimdilik uygun bulmuyor. Hastane takipte merak etmeyin.
 
-Hiç sigara kullanmadım.
 
-Birkaç kul “hiç Allah’tan demediniz” demiş. Çok yerde dedim o ayrı da, her mesajımda “dualarla” demiyor muyum? O dualar bahçedeki ağaca edilmiyor.
 
-Çok Gezenti yeni bölüm, bu dünya şartlarında bu sene zor.Ben yine bilgilendiririm sizi
 
twitter takip