Buket Aydın'ı Kanal D'den göndermek isteyen Ahmet Hakan'mı?

Buket+Ayd%C4%B1n%E2%80%99%C4%B1+Kanal+D%E2%80%99den+g%C3%B6ndermek+isteyen+Ahmet+Hakan%E2%80%99m%C4%B1?
ABONE OL

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük, hakkında ağır eleştiriler yazdığı Ahmet Hakan'ın, Buket Aydın'ı kovdurmaya çalıştığını iddia etti.

'Tarafsız Bölge' programında Ekrem İmamoğlu ile yaptığı yayın sonrası tartışmaların gündemine oturan ve meslektaşlarıyla polemik yaşayan Ahmet Hakan ile Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ün tartışması büyüyor.

Cem Küçük, Ahmet Hakan'ın kendisi hakkındaki yazısına bugünkü köşesinden cevap verdi. Ahmet Hakan önceki gün kaleme aldığı yazısında, Cem Küçük'e "Ben hayatımın hiçbir döneminde…Senin gibi FETÖ’cülük yapmadım. Senin gibi tetikçilik yapmadım. Senin gibi alçaklık yapmadım. Senin gibi operasyonlar çekmedim" demişti.

Cem Küçük ise; bugünkü yazısında Ahmet Hakan hakkında sert bir yazı yazdı.

Ahmet Hakan için yine 'ikiyüzlü bir adam' diyen Cem Küçük, meslektaşını bir dönem oldukça gündem olan dolandırıcılar Jet Fadıl, Selçuk Parsadan ve son dönemin 'Tosun' lakaplı dolandırıcısı Mehmet Aydın'a benzetti.

Ahmet Hakan için "Sen Türk medyasının Tosun Mehmet Aydın karakterisin" diyen Cem Küçük her yazısında yazdığı gibi yine medyadaki ayrımcılığı da yapmaktan vazgeçmedi ve "Sen bizim tarafın köpeğisin" gibi ifadeler kullandı.

Cem Küçük yazısında; Ahmet Hakan'ın Kanal D Haber'in başına geçebilmek için Buket Aydın'ı kovdurmaya çalıştığını ve internet sitelerine Buket Aydın hakkında bilgiler sızdırıp haberler yaptırdığını da iddia etti. 

Öte yandan; Cem Küçük ile Ahmet Hakan arasındaki bu tartışmaya gazeteci ve HDP Milletvekili Ahmet Şık'dan da bir yorum geldi. Ahmet Şık, ikili arasındaki polemik haberini Twitter hesabından paylaşarak; "Yiyin birbirinizi" yorumunu yaptı.

 

Cem Küçük'ün yazısı şu şekilde:

Biliyorsunuz dolandırıcılar âleminde Selçuk Parsadan bir dönem fenomendi. Parsadan bukalemun gibi şekilden şekle girer herkesi dolandırırdı. Aynı şekilde Jet Fadıl da ayrı bir ekoldü. İnsanları dolandırıp hapse girdi çıktı. Bir daha dolandırdı, yine girdi. Türk medya camiasında da Ahmet Hakan, Selçuk Parsadan ile Jet Fadıl arası sürekli bukalemun gibi şekil değiştiren bir tip olarak herkesçe bilinir.
 
Bu ülkedeki farklı siyasi görüşlerden tüm gazeteciler akademisyenler ve siyasetçiler Ahmet Hakan'ın karaktersizliği ve haysiyetsizliği konusunda mutabıktır. Herkes aynı noktada buluşur. Fakat düşünüyorum da bu Jet Fadıl ve Parsadan benzetmeleri bu iki dolandırıcıya haksızlık. Ben adil bir adamım. Ahmet Hakan'ın yüzde 100 şekilde aynı hususiyetlere sahip olduğu insan modeli Mehmet Aydın denen Tosun kod adlı vurguncudur. Tosun ile akıbetleri benzer mi bilmem ama fırıldak kişilikleri aynıdır.
 
Türk medyasının tosuncuğu Ahmet Hakan tamamen bir operasyon olan ama tam aksi netice veren İmamoğlu yayını gerçeğini deşifre ettiğim için öfke nöbetleri geçirip bana saldırmış. Ben sana bizim taraftansın demedim. Bizim taraftan değilsin ama sen bizim tarafın köpeğisin. Eskiden Aydın Doğan'ın köpeğiydin, şimdi ise bizim köpeğimizsin. Sahibin değişiyor ama her devir sen bir köpeksin. Biz yat desek yatıyorsun. Kalk desek kalkıyorsun. Havla dediğimizde işte Ekrem İmamoğlu'na yaptırdığımız gibi havlıyorsun.
 
Fakat bu toplumda bir küçük zerre itibarın kalmadığı için de İmamoğlu'nun ekmeğine yağ sürerek yine bizim tarafa zarar veriyorsun. Sen şimdi hem bir yandan bizim emrimizde köpeklik edip diğer taraftan da “Bakın ben size dolaylı olarak o yayınla yardım ettim Sayın İmamoğlu. Aslında ben sizin taraftanım” diye mesaj gönderirsin. Binali Yıldırım kazanırsa da “İşte ben o yayınla İmamoğlu'na operasyon çektim ve o sayede biz kazandık” dersin. Sen busun ve ülkemizdeki herkes senin böyle bir rezil tip olduğunu biliyor artık. Tıpkı Tosun Mehmet Aydın'sın sen.
...
 
Bakın bu Tosun zihniyetinin bir diğer rezaleti Buket Aydın'ın kovulması ve kendine yer açılması için yaptıklarıdır. Aydın'ı devirip yerine geçmek isteyen gözünü para hırsı bürümüş Ahmet Hakan neredeyse çocuğu yaşında olan Buket Aydın'a dair internet sitelerine bilgiler sızdırdı ve aleyhine sistematik haberler yaptırdı. Saçı-sakalı tamamen beyazlaşmış; dede kıvamına gelmiş bir adamın haber bülteninde prompter okumak için çocuğu yaşında bir genç sunucu ile bu kadar uğraşması ve uydurma haberler servis etmesi aslında çok zavallıca ve acınası bir olaydır. Üzücü gerçekten.
 
 
 
 
 

 

twitter takip